Survivor: Το «καρφί» της Σαλταφερίδου – Η ομάδα που δεν τα κατάφερε (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Survivor: Ένα δύσκολο αγώνισμα έδωσαν χτες (30/5) Διάσημοι και Μαχητές, αλλά τελικά η μπλε ομάδα έχασε.

Το αγώνισμα ασυλίας ήταν απαιτητικό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπο να κερδίσουν. Φαίνεται όμως πως οι Μαχητές έκαναν μια κακή σχετικά εμφάνιση χάνοντας με 7 πόντους διαφορά.

Λίγο πριν οι Μαχητές αγωνιστούν στο παιχνίδι ασυλίας του Survivor,

η Εύη Σαλταφερίδου μίλησε για τη Ροδάνθη Καπαρού.

Διαβάστε ακόμα: Survivor – Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα (31/5)

«Θεωρώ ότι, επειδή βαδίζουμε και προς τον τελικό, θα είναι πολύ άδικο να μην φύγει η Ροδάνθη και να φύγει κάποιος άλλος παίκτης. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή καλώς ή κακώς, παρόλο τη βελτίωσή της, είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά. Γιατί δεν έχει την ταχύτητα που ίσως έχουν οι άλλες παίκτριες», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Σαλταφερίδου.

Και συνέχισε: «Αλλά και όταν υπάρχει πισίνα ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, οπότε αγχωνόμαστε, τι πίστα θα είναι η σημερινή, η αυριανή… Χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω, ξέρει και η ίδια τις αδυναμίες της. Αγωνιστικά, καλώς ή κακώς, νομίζω ότι θα μας διαλύσει σε περίπτωση που ψηφιστεί για να μείνει στο παιχνίδι και φύγει ένας δυνατός παίκτης».

Όσο για τους παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, η Ροδάνθη Καπαρού και η Εύη Σαλταφερίδου.

Η ώρα της ανακοίνωσης των παικτών προς αποχώρηση

Το άρθρο Survivor: Το «καρφί» της Σαλταφερίδου – Η ομάδα που δεν τα κατάφερε (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα