Survivor spoiler σήμερα 18/1: Νέες ομάδες και ασυλία – Ποιος κερδίζει

Το spolier για το Survivor είναι εδώ και όλοι τα δίνουν… όλα για την ασυλία! Σήμερα το πρώτο αγώνισμα ασυλίας με τις νέες ομάδες του Survivor, αλλαγή που ήρθε μετά τις ατελείωτες χασούρες των Διασήμων αλλά και την αποχώρηση “βόμβα” της Κάτιας Ταραμπάνκο για λόγους υγείας. Το reality επιβίωσης δεν θυμίζει κανένα, με τόσες ανατροπές, εντάσεις και ήττες με το “καλημέρα”. Τώρα με τις νέες ομάδες, η παραγωγή

ελπίζει σε “κανονικές” μάχες, που θα κρατήσουν και το ενδιαφέρον του κοινού. Βέβαια οι τηλεθεατές είχαν ταυτιστεί με τους Μαχητές ή τους Διάσημους και τώρα είναι δύσκολο να βρουν ποιος τους ταιριάζει! Ο Ατζούν Ιλίτζαλι εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον των παικτών και τους ευχήθηκε καλή… τύχη.

Βασικό όμως αυτή τη στιγμή είναι να μάθουμε ποιος κερδίζει το πρώτο αγώνισμα με τις νέες ομάδες. Και φυσικά δεν είναι ένα αγώνισμα επάθλου. Είναι η πρώτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα. Συνεπώς είναι κάτι πολύ πολύ σημαντικό. Ειδικά από τη στιγμή που έχουμε δύο νέες ομάδες στο παιχνίδι. Αυτές είναι οι νέες ομάδες στο Survivor, μπλε και κόκκινη. Αρχηγός για κάθε ομάδα κι αυτός που έκανε την τελική επιλογή ήταν ο Τζέημς Καφετζής για τους μπλε και ο Γιώργος Κοψιδάς για τους κόκκινους. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε ποιος έκανε την καλύτερη εκκίνηση.

Survivor spoiler: Η Μέγκι Ντρίο δέχθηκε πρόταση

Στη μάχη για να βρουν άμεσα την αντικαταστάτρια της Κάτιας Ταραμπάνκο έχουν ριχτεί στο Survivor και σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή χτύπησε την πόρτα ενός κοριτσιού που και αυτό έχει περάσει από το GNTM. Ο λόγος για τη Μέγκι Ντρίο η οποία αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση την οποία όμως αναγκάστηκε να απορρίψει γιατί έχει προβλήματα με το έντερό της.

«Ξαναδέχτηκα μια πρόταση την προηγούμενη εβδομάδα. Το γεγονός ότι η Κάτια αρρώστησε και θα ήμουν η αντικαταστάτριά της λογικά. Έχω όμως μερικά προβλήματα υγείας με το έντερο. Θα έπαιρνα 3,500- 4,000 ευρώ την εβδομάδα. Η Κάτια πήγε στο Survivor για να φτιάξει την εικόνα της. Εγώ την έμαθα από εκεί, δεν την ήξερα».

Survivor spoiler σήμερα 18/1: Ποιος κερδίζει την πρώτη μάχη ανάμεσα στους δύο.

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου του Survivior είδαμε πως έχουμε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης. Αρκετά εμπόδιο, λίμνη με νερό, τρέξιμο κι έναν στόχο που θυμίζει μπόουλινγκ. Η ομάδα του Τζέημς, η μπλε ομάδα δηλαδή, είναι αυτή που κερδίζει την πρώτη ασυλία.

Survivor spoiler σήμερα 18/1: Ποιος κερδίζει την πρώτη μάχη ανάμεσα στους δύο; Δείτε liveSurvivor Κάτια: Τρελό κράξιμο στο Twitter για την κλίκα

Οργίασαν οι χρήστες του Twitter για την κλίκα των Διάσημων, οι οποίοι ξεσπάθωσαν εναντίων της Κάτιας, μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρησή της από το παιχνίδι. Η πρώην, πλέον, αθλήτρια των Διάσημων πήρε την απόφαση για να επιστρέψει στην Ελλάδα και όπως εύκολα αντιληπτό, αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και έφερε αναταραχές στην ομάδα των Survivor. Μάλιστα, οι Περικλής Κονδυλάτος, Ελευθερία Ελευθερίου, Άννα Μαρία Βέλλη και Ανθή Σαλαγκούδη δεν μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την συμβίωσή τους με την Κάτια στην καλύβα των Διασήμων, ενώ οι κοπέλες έκαναν λόγο ακόμα και για τακτική από την πρώην, πλέον, παίκτρια του Survivor στα ματσαρίσματα με τις αντίπαλες παίκτριες.

Ωστόσο, τα λόγια που χρησιμοποίησαν οι τέσσερις παίκτες, αλλά και το γεγονός πως δεν ήταν μπροστά η Κάτια Ταραμπάνκο για να απαντήσει, έφεραν… θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες του Twitter. Αντίθετα, αποθεωτικά ήταν τα σχόλια του Τριαντάφυλλου, ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί την πρώην συμπαίκτριά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα