Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 7/4: Ποιος αποχωρεί απόψε

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 7/4: Αποχώρηση σήμερα στο Survivor 4. Η Χριστίνα Κεφαλά ανακηρύχθηκε στην ψηφοφορία υποψήφια για αποχώρηση για την Μπλε ομάδα, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος επέλεξε να θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Αλέξη Παππά. Από την άλλη, ο Γιώργος Κορόμι (νικητής του χθεσινού αγωνίσματος ασυλίας) με τη σειρά του επέλεξε για αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Έτσι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, η Χριστίνα Παππά, ο Αλέξης Παππάς και ο Κώστας Παπαδοπουλος.

Survivor Love itSurvivor spoiler σήμερα 7/4: Ποιος κερδίζει το έπαθλο

Από το Survivor trailer βλέπουμε έναν περίεργο στίβο μάχης και κυρίως τελικό στόχο. Αυτό με το μπαλάκι που πρέπει οι παίκτες να το κατευθύνουν σωστά. Το θέμα είναι πως ο καιρός δεν είναι σύμμαχός τους. Έχει βροχή και η πίστα γίνεται δύσκολη. Η μπλε ομάδα είναι αυτή που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου. Ωστόσο, δεν έχει επικοινωνία απόψε αλλά φαγητο.

Survivor spoiler σήμερα 7/4: To trailerSurvivor spoiler αποχώρηση σήμερα 7/4: Ποιος αποχωρεί απόψε

Ποιος όμως είναι αυτός που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο; Ο Γιώργος Λιανός σήμερα το πρωί μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera αποκάλυψε πως ο παίκτης που αποχώρησε, έφυγε με… μανούρα. Άρα όλοι υπέθεσαν πως πρόκειται για τον Αλέξη Παππά ή τον Κώστα Παπαδόπουλο. Από την άλλη η Φαίη Σκορδά, αλλά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος προέβλεψαν πως απόψε θα αποχαιρετήσει το Survivor η Χριστίνα Κεφαλά.

Survivor 4: Τα κάλλη της Χριστίνας και το Twitter

Μια απίστευτη δήλωση για τα… όπλα που φέρνει στη μάχη επιβίωσης του Survivor 4 έκανε απόψε η Χριστίνα Κεφαλά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης. Πριν από το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία, η Χριστίνα θέλησε να μιλήσει για το… σώμα της, και να το εκθειασει, συγκρίνοντάς το με αυτό των των υπόλοιπων κοριτσιών που βρίσκονται μαζί της στον Άγιο Δομίνικο. «Εδώ, λοιπόν, στο νησί του Survivor που βρισκόμαστε όλα και όλα έξι κορίτσια έχουμε απομείνει. Να μας χαίρονται τα αγόρια! Από αυτά τα κορίτσια τα πέντε είναι σαν τον Σουγλάκο! Έχουν κοιλιακούς, δικέφαλα, τρικέφαλα, τετρακέφαλα, γλουτούς… Φουλ γυμνασμένα σώματα» τόνισε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά.

«Η μόνη όμως αυτές που ξεχωρίζει και έχει θηλυκό σώμα είμαι εγώ! Τι να κάνω… Αναμφισβήτητα είμαι εγώ. Τι να κάνω… Τα μόνα μου όπλα είναι αυτά! Δυστυχώς όμως βρίσκουν σε τσουλήθρες, σε λάσπες, σε έρπην, τι να κάνω; Αφού τα όπλα μου είναι αυτά, που να πάω η κακομοίρα;» διερωτήθηκε στη συνέχεια…

Οι χρήστες του twitter ωστόσο δεν είδαν με καλό μάτι την αναφορά αυτή της Χριστίνας Κεφαλά στα κάλλη της και της τα έψαλλαν για τα καλά.

Baywatch κατάντησε #SurvivorGR

— alaniara.bigonia (@alaniarabigoni1) April 6, 2021

Το μενιδι συμπεριλαμβάνει και την ελευθερία μέσα στους σουγκλακους; #survivorGR

— RAWμάντικ (@rineli2) April 6, 2021

#survivorgr Ποια όπλα βρε

— Toni Mavridis (@ToniMavridis) April 6, 2021

Οι καμεραμεν τι φάση;
#survivorGR

— HelloEvery1 (@krazontas) April 6, 2021

Παει , της σαλεψε της Χριστινας #survivorgr

— Monkey D. Komi (@PanosDotKom) April 6, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα