Survivor spoiler 9/1 ασυλία: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor spoiler 9/1 ασυλία: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης. O Αll Star κύκλος ξεκίνησε με ένα λαμπερό πάρτι υποδοχής για τους παίκτες οι οποίοι αφού διασκέδασαν όλοι μαζί στη συνέχεια οδηγήθηκαν – με τα καλά τους ρούχα – στην παραλία προκειμένου να μάθουν τον σχηματισμό των δυο ομάδων, Τα ονόματα των ομάδων παραμένουν, “διάσημοι” και “μαχητές” όπως και τα χρώματα παραμένουν “κόκκινα” και “μπλέ”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κόκκινη: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης,

Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Μπλε: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλτεφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου

Όλοι δήλωσαν πως τα συναισθήματα για την επιστροφή τους στο Survivor All Star είναι ανάμεικτα όμως δε βλέπουν την ώρα να ζήσουν ξανά αυτή την εμπειρία.

Ο Γιώργος Λιανός από τη δική του πλευρά, ντυμένος με κουστούμι σαν άλλος James Bond, είπε πως τα πράγματα αυτή τη φορά θα είναι ακόμα πιο δύσκολα από την προηγούμενη φορά.

Survivor All Star: Ανατροπή και έκπληξη, έγινε ήδη η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση, ποια παίκτρια έφυγε

Μετά το μεγαλοπρεπές πάρτι υποδοχής και τη σύνθεση των ομάδων, οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» μπήκαν στον στίβο μάχης. Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε είχε έπαθλο τη φωτιά, τις προμήθειες και την ασυλία. Νικητές αναδείχτηκαν οι «Διάσημοι» και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Περικλής Κονδυλάτος. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τις δύο ομάδες να μονομαχούν για τη δεύτερη ασυλία και μάλιστα στο συμβούλιο του νησιού οι τόνοι θα ανέβουν. Ωστόσο τα πράγματα δεν μένουν εδώ, καθώς έχουμε ήδη την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση.

Οπως αποκάλυψε μέσα από το Πρωινό μας ο Νίκος Παρτσώλης το επεισόδιο με την οικειοθελή αποχώρηση από το νησί, θα το δούμε την ερχόμενη Τετάρτη.

Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

Ο δημοσιογράφος δεν ανέφερε το όνομα του παίκτη, ωστόσο έδωσε μερικά στοιχεία. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι πρόκειται για γυναίκα. Μάλιστα, κατά την εκτίμηση της Φαίης Σκορδά, αυτή που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης είναι η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Νίκος Παρτσώλης πρόσθεσε μόνο ότι στην απόφασή της θα συντρέξουν λόγοι υγείας και ψυχολογίας.

Survivor spoiler 9/1 ασυλία: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Σήμερα θα διεξαχθεί αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας. Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να κάνουν το 2-0; Σύμφωνα με τα σπόιλερ όχι, αφού οι Μαχητές κατακτούν απόψε τη νίκη και στέλνουν τους Διάσημους στο Συμβούλιο του Νησιού, για να ψηφίσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους, τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα