Survivor spoiler 4/4 ασυλία – υποψήφιοι: Τι θα δούμε απόψε!

Survivor spoiler 4/4 ασυλία – υποψήφιοι: Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Μπλε ομάδα στο Survivor All Star η οποία μετρά πλέον πέντε σερί χαμένες ασυλίες και βλέπει τρεις παίκτες της να βρίσκονται στον τάκο. Στο αγώνισμα της Δευτέρας, οι Κόκκινοι για άλλη μια φορά εξασφάλισαν τη νίκη και υποχρέωσαν τους Μπλε να ψηφίσουν άλλους δύο συμπαίκτες

τους ως υποψήφιους προς αποχώρηση Σε ένα ακόμη επεισοδιακό συμβούλιο, Σπύρος Μαρτίκας και Νίκο Μπάρτζης καταψηφίστηκαν, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ στο Μπλε στρατόπεδο οπού επικρατούν νεύρα και πείνα. Είναι εμφανές ότι οι αλλαγές στις ομάδες έχουν γείρει την πλάστιγγα ξεκάθαρα υπέρ των Κόκκινων και το γεγονός αυτό φαίνεται να προκαλεί προβληματισμό στην παραγωγή για το μέλλον του ριάλιτι.

Survivor spoiler 4/4: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Τρίτος και τελευταίος αγώνας ασυλίας για την εβδομάδα θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης στον ΣΚΑΪ. Το σκηνικό δεν αναμένεται να αλλάξει καθώς τα spoiler αναφέρουν ότι οι Κόκκινοι θα κάνουν άλλο ένα 3 στα 3 σε ασυλίες, οδηγώντας ξανά τους Μπλε σε μια κρίσιμη ψηφοφορία.

Survivor spoiler 4/4: Ο τέταρτος υποψήφιος

Μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη, οι Μπλε θα στείλουν μια δεύτερη γυναίκα στον τάκο. Έτσι σύμφωνα με τα spoiler το όνομα της Ρίας Κολοβού είναι αυτό που θα συμπληρώσει την τετράδα των Μπλε υποψηφίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor,