Survivor spoiler 3η ασυλία 15/6: Ποιος παίκτης θα κερδίσει σήμερα;

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να αναμένεται να καθηλώσει τους πάντες με το σημερινό ανατρεπτικό του επεισόδιο. Όσο το παιχνίδι προχωράει και μπαίνει στην τελική του ευθεία, τόσο θα μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίες για τους παίκτες, με τις εντάσεις να μην λείπουν ούτε σήμερα και την Ασημίνα να γίνεται μαλλιά κουβάρια με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, οι εναπομείναντες στον Άγιο Δομίνικο παίκτες του Survivor

αναμένεται να δώσουν μια σκληρή μάχη με φόντο την 3η ασυλία της εβδομάδας που διανύουμε. Μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να μοιάζει κυριολεκτικά ασταμάτητος το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως η εβδομάδα που διανύουμε έχει φέρει νέα ήθη και έθιμα ανατρέποντας τις ισορροπίες. Ο Σοϊλέδης όμως δεν είναι αυτός που σήμερα θα έχει την ευκαιρία να κρατήσει στα χέρια του το κολιέ της ασυλίας. Νικήτρια της τρίτης ασυλίας θα είναι η Μαίη, που τον τελευταίο καιρό έχει αποδείξει πως είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η αποψινή ψηφοφορία του Survivor θα είναι διαφορετική με το τηλεοπτικό κοινό να είναι ανάμεσα σε τρεις δυνατούς παίκτες και έναν… αγαπημένο, όπως έχει φανεί μέχρι σήμερα. Μετά και το χθεσινό επεισόδιο, μάθαμε τους δύο υποψήφιους, τον Σπύρο και την Ασημίνα. Ο πρώτος για 11η φορά βγήκε σε αυτή τη θέση και κάθε φορά οι περισσότεροι πιστεύουν πως θα αποχωρήσει καθώς είναι ο χειρότερος αγωνιστικά, όμως έχει αποδείξει πως είναι «εξολοθρευτής».

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ θα βγει στον… τάκο και το μόνο που έμενε ήταν να μάθουμε τον τέταρτο υποψήφιο. Αυτός θα είναι ο Στάθης και όπως καταλαβαίνετε πάμε για μία μεγάλη «μάχη», καθώς τρεις δυνατοί παίκτες και ένας αγαπητός, θα τεθούν στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού. Δύσκολα μπορεί να προβλέψει κάποιος, το ποιος θα είναι εκείνος που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 156, Ποιος,Survivor, 156, poios