Survivor spoiler 28/4 έπαθλο: Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Survivor spoiler 28/4 έπαθλο: Τελευταίο επεισόδιο Survivor πριν από το Πάσχα και σήμερα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κρύβει πολλές συγκινήσεις. Το κυρίως μενού είναι η ανακοίνωση της αποχώρησης ενός παίκτη στο τέλος της βραδιάς, με Τριαντάφυλλο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Τζέιμς Καφετζή και Κώστα Παπαδόπουλο. Απόψε το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία, το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισαν οι κόκκινοι. Σήμερα οι νικητές θα

έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από την οικογένειά τους και στο άκουσμα του επάθλου λύγισαν όλοι…

Ειδικά όσοι έχουν παιδιά, αναμένεται να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης του Survivor για να ακούσουν τις ευχές από τους δικούς τους ανθρώπους για το Πάσχα. Εκτός από έναν, βέβαια, ο οποίος θα τις ακούσει από κοντά τις επόμενες ημέρες…

Οι μπλε κατέκτησαν τη χθεσινή δεύτερη ασυλία και έσπασαν το σερί των τριών νικών της κόκκινης ομάδας, με το τοτέμ της ασυλίας να μοιράζεται στις δύο ομάδες. Οι εντάσεις είναι πολλές, οι μπλε διχάστηκαν για ακόμη μία φορά, με Τζέιμς και Νίκο να πορεύονται μόνοι τους και απομονώνονται από τους άλλους, μπαίνοντας ξανά στο στόχαστρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Survivor spoiler 28/4: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Αν φύγει ο Τζέιμς σίγουρα αποδυναμώνεται πολύ η μπλε ομάδα, ωστόσο ίσως να κρύβεται και μια στρατηγική του Παύλου Γαλακτερού για να τον κρατήσει στο παιχνίδι και να φύγει όντως ο πιο αδύναμος αγωνιστικά Κώστας Παπαδόπουλος. Από την άλλη, ο Τριαντάφυλλος είναι… ακούνητος ενώ και ο Γιώργος Ασημακόπουλος “επιβίωσε” μετά από ψηφοφορία.

Survivor Spoiler 28/4: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Πάμε, όμως, στο αγώνισμα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες κερδίζουν ξανά οι μπλε. Μετά από ανατροπή στις διαρροές, που στην αρχή έδιναν τη νίκη στους κόκκινους, τελικά η μπλε ομάδα θα πανηγυρίσει στον στίβο μάχης του Survivor. Βέβαια, επειδή έγινε η ανατροπή, δεν αποκλείεται και νέα αλλαγή δεδομένων, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα θα αποδειχθούν στην οθόνη μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα