Survivor spoiler 28/2 3η ασυλία: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Στο Survivor All Star, η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα συνεχίζεται ενώ πλέον οι δυο ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν τα πάντα στον τρίτο και πιο σημαντικό αγώνα ασυλίας. Ποια ομάδα θα επικρατήσει και ποια ομάδα θα κληθεί να βγάλει ακόμα δυο υποψήφιους; Ο αποψινός αγώνας θα είναι πολύ σκληρός αφού οι παίκτες θα… ζαλιστούν κυριολεκτικά στον στίβο με τον Νικόλα Αγόρου – όπως επισημαίνει

ο Λιανός – να μιμείται το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη! Κατά την διάρκεια, βέβαια, του παιχνιδιού θα έχουμε κι έναν τραυματισμό.

Ο Παναγιώτης, που ήταν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα μετά την χθεσινή τους ήττα θα τραυματιστεί ελαφρά αλλά θα συνεχίσει για να φέρει τον πόντο στην ομάδα του. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, την σημερινή ασυλία κερδίζουν οι Μαχητές επομένως οι Διάσημοι θα πρέπει να ψηφίσουν δυο ακόμη συμπαίκτες τους προς αποχώρηση, πέραν της Χριστίνας Κεφαλά. Σύμφωνα με τα ίδια spoiler πρόκειται για γυναίκες παίκτριες της ομάδας, και αυτές θα είναι η Ελένη Χαμπέρη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα