Survivor spoiler 26/4 ασυλία: Ποια ομάδα θα κερδίσει, ποιοι θα βγουν υποψήφιοι

Μεγάλη “μάχη” για την ασυλία αναμένεται στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star, το οποίο επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (26/04) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι παίκτες των δύο ομάδων ιδιαίτερα μετά και την Ένωση, τα παίζουν πλέον όλα για όλα, ενώ δεν λείπουν οι στρατηγικές και οι συμμαχίες ανάμεσά τους, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κατηγορεί στο αποψινό επεισόδιο τον Νίκο Μπάρτζη,

ότι η στρατηγική που διαλέγει είναι αυτή που σιχαίνονται όλοι.

Survivor spoiler 26/4 ασυλία: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται ξανά στη μάχη, αυτή τη φορά για τον τρίτο και πιο σημαντικό αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, και όπως φαίνεται στο trailer, στον στίβο μάχης θα λάβει χώρα μια δυνατή αναμέτρηση. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η ομάδα που αναμένεται να βγει νικήτρια στο τρίτο αγώνισμα της εβδομάδας θα είναι η Μπλε, στέλνοντας τους Κόκκινους στην άβολη θέση της ψηφοφορίας.

Survivor Spoiler: Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τη νίκη των Μπλε, οι Κόκκινοι καλούνται στο Συμβούλιο του νησιού να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τους δύο παίκτες που θα ήθελαν να αποχωρήσουν από το Survivor All Star.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, από την κάλπη θα προκύψουν η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας, οι οποίοι θα συμπληρώσουν την 5άδα των υποψηφίων προς αποχώρηση. Υπενθυμίζεται πως μετά την χθεσινή ψηφοφορία, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχτηκαν οι Γιώργος Κορομι και Εύη Σαλταφερίδου, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχτηκε πρώτος υποψήφιος, μετά την πρώτη ψηφοφορία.

Survivor spoiler 26/4 ασυλία: Δείτε το trailer της Τετάρτης (26/04)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 264, Ποια,Survivor, 264, poia