Survivor spoiler 16/1 – 3η ασυλία: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τον σημερινό αγώνα

Το βράδυ της Τρίτης 16 Ιανουαρίου θα δούμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας του Survivor. Το βράδυ της Δευτέρας είδαμε την ομάδα των Μαχητών του Survivor να έχει επανέλθει δυναμικά παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση. Ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στο πρώτο συμβούλιο και ο Αλέξης Παππάς στο δεύτερο. Στο

αποψινό επεισόδιο του Survivor Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν για την τρίτη ασυλία. Οι Μαχητές θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών τους όμως οι Διάσημοι δεν θα τα παρατήσουν εύκολα, έτσι ο αγώνας ασυλίας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers τη νίκη θα πάρουν γι’ άλλη μια φορά οι Μαχητές, κάνοντας τους Διάσημους γι’ άλλη μια φορά να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και να βγάλουν ξανά άνδρα υποψήφιο.

Survivor spoiler 16/1 – 3η ασυλία: Δείτε το τρέιλερSurvivor 2024: «Πλέον δεν είναι ο κόσμος κριτής για να με λέει φωνακλού», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Το συμβούλιο του νησιού στο «Survivor» στο επεισόδιο της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε με εντάσεις. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν η συμπεριφορά της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τα γιουχαρίσματα προς την Μπλε ομάδα. Η απάντησή της ήταν ότι αφού τους ενοχλεί θα συνεχίσει να το κάνει, αφού πλέον δεν αποφασίζει ο κόσμος που την λέει φωνακλού. «Πλέον δεν είναι ο κόσμος κριτής για να με λέει φωνακλού. Δεν ήθελα να μιλήσω, νυστάζω. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στα αυτιά μου ότι δεν μπορεί και δεν το έχει, ρίχνει αλλού και δεν είναι τίποτα» είπε αρχικά.

Στην ερώτηση για την ειρωνική της συμπεριφορά προς τη Δώρα Νικολή, η παίκτρια των Διασήμων απάντησε ότι αυτό συνέβη, επειδή ήταν και η ίδια ειρωνική και τόνισε: «Έχω έρθει με την προϋπόθεση ότι θα κάνω ό,τι με ευχαριστεί. Δεν το κάνω για να γιουχάρω τα παιδιά, αλλά γιατί νιώθω ότι θα αποσυντονίσει τον αντίπαλο».

Survivor 2024: «Προσπαθεί να κερδίσει το παιχνίδι των καμερών», είπε ο Αλέξης Παππάς για τον Φάνη Μπολέτση

Στο στόχαστρο του Αλέξη Παππά έχει μπει ο Φάνης Μπολέτσης μετά την εριστική συμπεριφορά του στο επεισόδιο της Κυριακής. «Υπάρχει ένας παίκτης από την αντίπαλη ομάδα, ο οποίος όπως φαίνεται προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή μας και να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει να ανοίξει το στόμα του σε στιγμές που δεν χρειάζεται για να κερδίσει το παιχνίδι των καμερών» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς στο Survivor.

«Αυτό το παιχνίδι είναι συχνό στο Survivor, το κάνουν κυρίως οι Μπλε για να γίνουν πιο δημοφιλείς. Αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή σε αυτόν τον παίκτη που δημιουργεί εντάσεις, σπέρνει διχόνοια και θέλει να φέρει αναστάτωση σε εμάς, θα ήταν να κάτσει λίγο πιο ήσυχος, να είναι στα αυγά του. Η πορεία θα είναι μεγάλη και αν έχουμε από τώρα εντάσεις, μας προκαταβάλει να δούμε το μέλλον αυτού του παιχνιδιού με επί δέκα εντάσεις, με πράγματα που μπορεί να ακουστούν στο μέλλον με περισσότερη πείνα. Με πράγματα που εκτεθεί ανεπανόρθωτα και είναι αμαρτία, είναι κρίμα» πρόσθεσε ο 37χρονς ηθοποιός για τον Φάνη.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Survivor, 161 – 3η, Αυτή,Survivor, 161 – 3i, afti