Survivor 4 αυτοκίνητο: Με ποιον τρόπο θα διαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο

Το έπαθλο που όλοι οι παίκτες ανέμεναν, έρχεται σε μια εβδομάδα. Σε παλιότερα Survivor έχουμε δει τους παίκτες να διαγωνίζονται για να κερδίσουν ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας. Όπως φαίνεται στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, έρχονται μεγάλες εκπλήξεις για τους κόκκινους και τους μπλε. Για να είναι ωστόσο δίκαιο, έχει επιλεχθεί ένας διαφορετικός τρόπος αγωνίσματος. Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Το παιχνίδι αφορά τους

παίκτες και τις μαμάδες τους, δηλαδή πόσο καλά γνωρίζουν οι παίκτες τις μητέρες τους και οι μητέρες τα παιδιά τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα καταλήξουμε σε δύο παίκτες, που θα έχουν απαντήσει τις περισσότερες σωστές ερωτήσεις. Στη συνέχεια, θα γίνει ένας στίβος μάχης, που θέλει… τύχη!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Αναμένουμε να δούμε ποιος από τους παίκτες θα είναι ο τυχερός!

Survivor – Τριαντάφυλλος: Ζήτησαν από τον Ατζούν να τον τιμωρήσει

Οι εντάσεις από το τελευταίο επεισόδιο του Survivor με κεντρικό πρωταγωνιστή και πάλι τον Τριαντάφυλλο δεν έλειπαν με τον τραγουδιστή τον τελευταίο καιρό να έχει συγκεντρώσει την οργή των συμπαικτών του για αγωνιστικούς κυρίως λόγους. Ο Ατζούν ανακοίνωσε το μεγάλο έπαθλο στους παίκτες, που ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊαμι. Ο Τούρκος παραγωγός τους είπε πριν από το αγώνισμα ότι λόγω του μόνιμου τραυματισμού του Τριαντάφυλλου για να είναι πιο δίκαιο το παιχνίδι έπρεπε να παίξουν ατομικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αντίδραση της μπλε ομάδας και συγκεκριμένα της Καρολίνας που είπε ότι ήθελε να αγωνιστούν ομαδικά. Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο Τριαντάφυλλος έχοντας παίξει ήδη δύο φορές, διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις στη μέση και αποφάσισε να μην αγωνιστεί άλλο.

Τότε δημιουργήθηκε μια νέα ένταση στον πάγκο των μπλε και ο Ατζούν αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ανακοίνωσε λοιπόν στους παίκτες ότι κάθε φορά που ο Τριαντάφυλλος δεν θα παίζει, ο πόντος θα πηγαίνει αυτόματα στην άλλη ομάδα. Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» στο Open, πίσω από αυτή την απόφαση του Ατζούν υπήρξε έντονο παρασκήνιο. Οι παίκτες της μπλε ομάδας που ήταν έξαλλοι με τον Τριαντάφυλλο έπιασαν τον Τούρκο παραγωγό για να του πουν ότι πρέπει να βρει μια λύση με τον τραγουδιστή, εφόσον είναι άδικο για εκείνους να γίνεται αυτό συνεχώς, και ότι το παιχνίδι δεν είναι δίκαιο.

Μάλιστα, έγινε μίνι συμβούλιο για να παρθεί η απόφαση για τον Τριαντάφυλλο και τελικά κατέληξαν στο να παίρνει αυτομάτως τους πόντους η άλλη ομάδα όταν δεν θα αγωνίζεται. Παρόλα αυτά οι μπλε πάλι δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της νίκης, αφού παρά τους χαμένους πόντους του Ντάφι, οι κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο και βρέθηκαν στο Μαϊάμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα