Super League: Συνεχίζεται με την 29η αγωνιστική

Με την 29η αγωνιστική συνεχίζεται το τριήμερο 21, 22 και 23 Μαρτίου, το πρωτάθλημα της Super League, κατά την οποία τα πιο σημαντικά παιχνίδια θα γίνουν στην Βέροια, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Παναθηναϊκό και στην Ξάνθη, όπου η ακριτική ομάδα θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Κέρκυρα στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ δύσκολη είναι η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ημαθία με την Βέροια.

Ο τρίτος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό, αναζητώντας μια συνέχεια στις νίκες μετά την αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία, ενώ η ομάδα της Θράκης θέλει τους βαθμούς για να φύγει ακόμα πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον Εργοτέλη. Η ομάδα της Αρκαδίας είναι το φαβορί, ωστόσο οι Κρητικοί που ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς, θα παλαίψουν για την έκπληξη.

Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα και ο Ατρόμητος κοντράρονται στα Πηγάδια σε ένα ματς που αναμένεται συναρπαστικό, ενώ ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι θέλουν τους βαθμούς για να μπουν στα πλέι-οφ και οι φιλοξενούμενοι για να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τέλος, ο Πλατανιάς υποδέχεται την Καλλονή σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η ομάδα των Χανίων είναι αυτή που «καίγεται» για βαθμούς, ενώ η ομάδα του βορείου Αιγαίου είναι βαθμολογικά άνετη. Ο Πανιώνιος παίρνει τους βαθμούς εύκολα καθώς ήταν να αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 21 Μαρτίου

15:00 ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (αποχώρησε ο ΟΦΗ από το Πρωτάθλημα) 0-3
17:15 Παναιτωλικός-Λεβαδειακός
19:30 Πανθρακικός-ΠΑΟΚ

Κυριακή 22 Μαρτίου

15:00 Ξάνθη-Ατρόμητος
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης
17:15 Ολυμπιακός-Κέρκυρα
19:30 Βέροια-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 23 Μαρτίου

19:30 Πλατανιάς-Καλλονή

Keywords
Τυχαία Θέματα