Super League: Σε Καυαντζόγλειο και Καραϊσκάκη τα βλέμματα

Με την δωδέκατη αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League το τριήμερο 28, 29 και 30 Νοεμβρίου, μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην προηγούμενη αγωνιστική.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός, υποδέχεται την Κυριακή

στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον τρίτο της κατάταξης Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας που έχει επιβληθεί στους «ερυθρόλευκους».

Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει όμως το μεσημέρι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί στο Περιστέρι τον Πανθρακικό, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες χρειάζονται απεγνωσμένα τους βαθμούς, ενώ λίγο αργότερα την ίδια ημέρα ο φορμαρισμένος Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη τον εξίσου καλό φέτος ΠΑΣ Γιάννινα.

Η πρώτη ημέρα θα κλείσει με την αναμέτρηση του «Καυταντζογλείου» ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό, ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, καθώς ο «Γηραιός» ψάχνει για τους βαθμούς που θα τον απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη και ο Παναθηναϊκός τη δύναμη για να ξεπεράσει τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Λεωφόρου και τα οποία τραυμάτισαν σοβαρά τόσο το ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και τους «πράσινους».

Την Κυριακή το μεσημέρι η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και είναι το φαβορί για τη νίκη, ενώ λίγο αργότερα ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει στην Λιβαδειά την Ξάνθη και ο Πλατανιάς στα Χανιά την Βέροια, σε δύο δυνατές αναμετρήσεις.

Τέλος, την Δευτέρα η Καλλονή που ψάχνει για βαθμούς θα φιλοξενήσει στη Λέσβο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει να βρει και πάλι τον αγωνιστικό του εαυτό με την επιστορφή στις νίκες. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 28 Νοεμβρίου

15:00 Ατρόμητος-Πανθρακικος
17:15 Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 Ηρακλής-Παναθηναϊκός

Κυριακή 29 Νοεμβρίου

15:00 ΑΕΚ-Παναιτωλικός
17:15 Λεβαδειακός-Ξάνθη
17:15 Πλατανιάς-Βέροια
19:30 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

19:30 Καλλονή-ΠΑΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα