Super League 1: Ίδια συνταγή νίκης για Άρη και Αστέρα (vid)

Super League 1: Μπορεί να ήταν αρκετά αγχωτικό, ωστόσο ήταν και νικηφόρο το ντεμπούτο του Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο του Άρη με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε μόνο 1-0 παρόλο που είχε ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς νωρίτερα και με μεγαλύτερη άνεση. Είχε μάλιστα την ευχέρεια να το πράξει από τη στιγμή που προηγήθηκε πολύ νωρίς.

Ο

Ιντέγε κέρδισε πέναλτι στο 56ο δευτερόλεπτο, όταν ανατράπηκε από τον Άμπαντ μέσα στην περιοχή. Ο Μπρούνο Γκάμα ανέλαβε την εκτέλεση και όλα τελείωσαν από το 3ο λεπτό. Από εκεί και πέρα η διαχείριση ήταν εύκολη υπόθεση, χωρίς να έρθει ένα δεύτερο γκολ που θα έβαζε οριστικά τα πράγματα στη θέση τους. Το πιο ανησυχητικό για τον Ένινγκ, που δεν θέλησε να κάνει καμία αλλαγή στο βασικό σχήμα, ήταν ότι αποχώρησαν τραυματίες οι Φετφατζίδης, Κόρχουτ και Μπρούνο Γκάμα.

ΞΑΝΘΗ (Ραμίρεθ): Αμπάντ, Ντίρεσταμ, Καρασαλίδης, Σταρτζεόν, Κοβάσεβιτς, Φοσέ (64’ Τζουρίσκοβιτς), Τεσέιρα (76’ Ρενέλα), Μαλεζάς (46’ Φασίδης), Τέρκι, Λισγάρας, Ντε Αμορίμ.

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Κόρχουτ (64’ Μπα), Βέλεθ, Ροζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (68’ Λάρσον), Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα (82’ Σόουζα), Ιντέγε.

Δεν σώζεται με τίποτα

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με πολύ σημαντικό τρίποντο από τη Νέα Σμύρνη κερδίζοντας 1-0 τον Πανιώνιο. Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μαρκ Φερνάντεθ από άψογη εκτέλεση φάουλ στο 44′ πήρε βαθιά ανάσα στους Αρκάδες, που πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο Πανιώνιος δείχνει ότι μοιάζει αδύνατο να σώσει τη χρονιά, δεδομένου ότι μετά από επτά αγώνες παραμένει στο -2 (είχε ξεκινήσει με -6 βαθμούς). Οι αποδοκιμασίες των οπαδών του στο τέλος προς τη διοίκηση αποδεικνύουν ότι το κλίμα δεν είναι καλό και έχει ένα βουνό να ανεβεί για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ (20′ λ.τ. Μαλέρμπ), Μασούρας, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου (74′ Σίντι Αλι), Δούμτσιος (58′ Τσιλούλης), Αραμπούλι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνες, Σουάρεθ, Ματρικάρντι,  Βαλιέντε, Καπίγια, Σίτο (85′ Κώτσιρας), Ριέρα (52′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ, Χαουρέγκι (88′ Μπαράλες).

Keywords
Τυχαία Θέματα