Serie A – αγωνιστικό: Δεύτερη η Ιντερ

Serie A – αγωνιστικό: Η Λάτσιο μέχρι χθες χτύπαγε τίτλο και σήμερα έπεσε τρίτη! Αλλαγή σκοπιάς στη Serie A, ανέβηκε στην 2η θέση η Ίντερ με νίκη 3-1 επί της Τορίνο. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα στραβοπατήματα της Λάτσιο και ανέβηκαν στην 2η θέση (υπερτερούν στην διαφορά γκολ)που οδηγεί επίσης σε όμιλο όπως και η 3η, άρα περισσότερο για το πρεστίζ ο λόγος. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 16η θέση δυσκολεύοντας το έργο της παραμονής τους. Η «Γκρανάτα» μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πέτυχε ένα γρήγορο γκολ.

Ο Μπελότι έκανε το 1-0 στο 17’. Οι γηπεδούχοι επηρεάστηκαν και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στην συνέχεια του ημιχρόνου.

Όμως, στο β μέρος η Ίντερ «ξύπνησε». Άρχισε να πιέζει και πήρε τον έλεγχο. Ο Γιάνγκ κατάφερε μα ισοφαρίσει στο 49’. Δύο λεπτά αργότερα ο Γοδίν έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 2-1. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και κατάφεραν να πετύχουν τρίτο γκολ. Στο 61’ ο Μαρτίνεζ έκανε το 3-1, σφραγίζοντας την μεγάλη νίκη της Ίντερ.

Serie A – αγωνιστικό: Ανανέωσε ο CR7

Κάτοικος Τορίνο για άλλο ένα χρόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μπορεί να είναι 35 χρονών, όμως διατηρείται σε τοπ επίπεδο και δεν συντρέχει λόγος αποχώρησης από την «μεγάλη κυρία». Όπως ανέφερε η ιταλική «Tuttosport», ο Πορτογάλος θα συνεχίσει στην Γιουβέντους αφού αισθάνεται καλά και δεν θεωρεί, πως υπάρχει λόγος αποχώρησης του το καλοκαίρι. Έτσι, ο 35χρονος θέλει να συνεχίσει να αποτελεί βασικό κομμάτι των επιτυχιών των «μπιανκονέρι».

Η Γιούβε μπορεί να έχασε το κύπελλο από την Νάπολι, όμως, ετοιμάζεται να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα του στην Ιταλία και να βοηθήσει την ομάδα του να περάσει το εμπόδιο της Λυών, για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κριστιάνο είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, έχοντας πετύχει 28 γκολ αυτή την σεζόν.

Δείτε ακόμη: Παραιτήσεις από την εφέσεων μετά το άδειασμα του CASΗ ευκαιρία της Γιουνάιτεντ και η επιστροφή της ΊντερΗ Ιντερ πιέζει τη Λάτσιο για τη 2η θέση και υποδέχεται την Τορίνο
Keywords
Τυχαία Θέματα