Opera Mini 7 και λειτουργία Smart Page για τα featurephones

Τα smartphones μπορεί να αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μας, όμως υπάρχουν ακόμη χρήστες, οι οποίοι αρνούνται να αλλάξουν κινητό τηλέφωνο και να συμβαδίσουν με την νέα τεχνολογία, κρατώντας κινητά των τελευταίων 3 ετών.

Έτσι, η Opera αποφάσισε να κάνει κάτι και για αυτούς που δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο smartphone και αναβαθμίζει τον mobile

web browser Opera Mini 7, προσθέτοντας τη νέα λειτουργία Smart Page.

Η Smart Page είναι ουσιαστικά μια μονοσέλιδη περίληψη της ροής ειδήσεων από τους λογαριασμούς Facebook και Twitter του χρήστη, αλλά μπορεί να προσθέσει σε αυτήν και τη ροή ειδήσεων από τις ιστοσελίδες, που επισκέπτεται συχνότερα, έτσι και οι χρήστες που δεν διαθέτουν κινητά τηλέφωνα νέας γενιάς , μπορούν να ενημερώνονται πλέον από τις συμβατές συσκευές.

«Με τη Smart Page απλά ανοίγετε τον browser και οι ειδήσεις βρίσκονται μπροστά σας, δίπλα στις συντομεύσεις Speed Dial, με έξυπνο, πρακτικό και γρήγορο τρόπο. Αν δοκιμάσατε να επισκεφθείτε μια ιστοσελίδα με τον προ-εγκατεστημένο browser του κινητού σας και την είδατε ελλιπή, τότε δοκιμάστε τον Opera Mini 7 και περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο με ευκολία», αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

Πηγή: techgear.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα