Open – Ουκρανία: Ο Διευθυντής του Βήματος Καρακούσης εναντίον του καναλιού

Επίθεση στον σταθμό Open εξαπέλυσε μέσω Twitter ο διευθυντής της εφημερίδας το Βήμα της Κυριακής Αντώνης Καρακούσης, κατηγορώντας το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη για φιλορωσική προπαγάνδα.

Τι έγραψε ο Καρακούσης

Η επί 24ώρου βάσεως απροκάλυπτη φιλορωσική προπαγάνδα και δικαιολόγηση της εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία από το ΟPEN TV δεν έχει προηγούμενο! Οι επιτελείς του δραστηριοποιούμενου στην Ελλάδα Ρώσου ολιγάρχη Ιβάν Σαββίδη ούτε τα προσχήματα

δεν κρατούν…

Η επί 24ώρου βάσεως απροκάλυπτη φιλορωσική προπαγάνδα και δικαιολόγηση της εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία από το ΟPEN TV δεν έχει προηγούμενο! Οι επιτελείς του δραστηριοποιούμενου στην Ελλάδα ρώσου ολιγάρχη Ιβάν Σαββίδη ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν..

— Αντώνης Καρακούσης (@akarakousis) March 1, 2022

Χθες, όταν η δημοσιογράφος Αλεξία Τασούλη μετέδωσε την είδηση ότι έχει βομβαρδιστεί ο καθεδρικός ναός στο Χάρκοβο, είδηση που είχε ανακοινώσει συνεργάτης του Ουκρανού προέδρου, ο Θανάσης Αυγερινός αντέδρασε έντονα σημειώνοντας ότι η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους Ρώσους και ότι πρέπει να προσέχουν οι συνάδελφοί του και να μην μεταδίδουν ειδήσεις που δεν έχουν διασταυρωθεί.

Αλλά ο συμπαρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων Γιάννης Παπαδόπουλος τον έβαλε στη θέση του, απαντώντας:

Από “Ουκρανό αξιωματούχο θα μεταδώσουμε Θανάση μου, από Γιαπωνέζο θες να μεταδώσουμε;”.

“Δεν γίνεται να αυτολογοκρινόμαστε, συνέχισε, η Αλεξία Τασούλη είπε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν δεν αποδειχθεί αληθές θα έχει κάνει λάθος αυτός που το είπε και θα το έχει μεταφέρει λάθος σε όλο τον πλανήτη”, πρόσθεσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

“Ζούμε σε συνθήκες πολέμου, υπάρχει ανάγκη για εξακρίβωση”, απάντησε ο Θανάσης Αυγερινός.

Keywords
Τυχαία Θέματα