Oλες οι παραλίες της Ελλάδας στο κινητό σου...

Η χώρα μας διαθέτει από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο και ειδικά αυτή την περίοδο οι εξορμήσεις στις παραλίες είναι καθημερινό φαινόμενο και όχι άδικα. Λογικό λοιπόν και επόμενο ήταν να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή που θα πρόσφερε την καλύτερη θέαση για τις παραλίες μας.


Οι καλύτερες λοιπόν, ελληνικές παραλίες μπορούν να ζωντανέψουν ανα πάσα στιγμή στο κινητό σου. Με ένα μόνο κλικ μπορείς να δεις γρήγορα φωτογραφίες από τις αγαπημένες σου παραλίες, ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες η κάνε check-in. Επίσης μπορείς να ενημερωθείς για το τι υπάρχει σε κάθε παραλία και με άμεση πρόσβαση

στην σελίδα της εφαρμογής στο facebook θα δεις ακόμα περισσότερες φωτογραφίες και παραλίες.
Επίσης πολύ χρήσιμη έιναι και η δυνατότητα που παρέχει η εφαρμογή για να βλέπεις τις γαλάζιες σημαίες στην Ελλάδα που έχουν πάρει οι παραλίες.


Απαραίτητη εφαρμογή για όλους ειδικά φια όσους βρίσκονται πολλές ώρες την ημέρα στο γραφείο και αναζητούν μια ανάσα δροσιάς, έστω και νοερά.
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.facebook.com/bestgreekbeaches
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vimateam.android.bestgreekbeaches

Keywords
Τυχαία Θέματα