O Τσιτσιπάς ευχαριστεί όσους τον στήριξαν σε… 16 γλώσσες! (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να σταματήσει να λέει «ευχαριστώ» για τα όσους τον στήριξαν στο ταξίδι του στο φετινό Australian Open, στο οποίο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Ο 20χρονος τενίστας αποχαιρέτισε τη Μελβούρνη με εκπληκτικό vlog. Σε αυτό, απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με τα αδέλφια του στους δρόμους, μαγαζιά και το ξενοδοχείο. Δεν θα μπορούσε όμως να ξεχάσει όσους τον στήριξαν στη Μελβούρνη.

«Ευχαριστώ τους Έλληνες φιλάθλους που

ήρθαν να με δουν, την ελληνική κοινότητα. Και πολλοί Αυστραλοί με στήριξαν, κάτι που με εξέπληξε. Σημαίνει πολλά για εμένα αυτό. Ευχαριστώ που ήσασταν εκεί σε δύσκολες και ωραίες στιγμές», είπε και έκλεισε λέγοντας «ευχαριστώ» σε 16 γλώσσες, από τα ελληνικά, μέχρι τα… γιαπωνέζικα!

Για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτέλεσε χρέη σπίκερ και την ώρα που μετέφερε την εξέλιξη του τελικού του Australian Open στο κορτ, παρήγγειλε και φαγητό!

Όλα έγιναν για λογαριασμό του Uber Eats, το οποίο επέλεξε να διαφημιστεί από τον Έλληνα τενίστα που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open και αποκλείστηκε από τον Ράφα Ναδάλ.

View this post on Instagram

Starving while commentating a tennis match? Well… I have the solution to that! @ubereats | #tonightillbeeating

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on Jan 28, 2019 at 4:19am PST

Το άρθρο O Τσιτσιπάς ευχαριστεί όσους τον στήριξαν σε… 16 γλώσσες! (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα