O πρίγκιπας Pierre Casiraghi και ο Σταύρος Νιάρχος μπλέχτηκαν σε μεγάλο καυγά!

Το περασμένο Σάββατο, μέσα στο νυχτερινό κέντρο “Double Seven” ο πρίγκιπας και η παρέα του βρήκαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μεγάλο καυγά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των θαμώνων, ο πρίγκιπας Pierre Casiraghi διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου μάλλον θα υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο πρίγκιπας Casiraghi μαζί με την παρέα του, πλησίασαν το τραπέζι του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Adam Hock γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα. Ο ιδιοκτήτης διασκέδαζε με τα σούπερ μόντελ Natasha Poly, Valentina Zalyaeva

και την Anja Rubik.

Ξαφνικά χωρίς να υπάρχει αιτία, ο πρίγκιπας και οι φίλοι του άρχισαν να προσβάλουν τα μοντέλα και άρχισαν να πίνουν από την αξίας $500 βότκα, που βρήκαν στο τραπέζι. Μετά από όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης έριξε μπουνιά στον πρίγκιπα, ο οποίος κατά τα λεγόμενα του, από το χτύπημα βρέθηκε στην άλλη πλευρά του μαγαζιού! Από τον θυμό του ιδιοκτήτη δεν γλίτωσε ούτε ο Σταύρος Νιάρχος, που είχε πάει να διασκεδάσει με το μοντέλο Jessica Hart.

O Adam Hock κατηγορείται για τέσσερις επιθέσεις τρίτου βαθμού, του πρίγκιπα Casiraghi, του Νιάρχου και άλλων δύο ανδρών.

Ο δικηγόρος του κατηγόρησε τον πρίγκιπα και τους φίλους του για φθόνο, επειδή-όπως είπε-ο πελάτης του βρισκόταν με όμορφες γυναίκες. Και πρόσθεσε: «Αυτοί οι τέσσερις άνθρωποι, επειδή είναι πλούσιοι και ισχυροί, νομίζουν ότι τους ανήκει όλος ο κόσμος. Δεν είναι τίποτα άλλο από κακομαθημένα πλουσιόπαιδα!».

Ο δικηγόρος της άλλης πλευράς ισχυρίστηκε: «Ήταν ένα τρομαχτικό περιστατικό που δεν το προκάλεσαν οι πελάτες μου».

Περισσότερα στο δικαστήριο...

Keywords
Τυχαία Θέματα