My style rocks 2020 πότε ξεκινάει: Οι κριτές και η παρουσιάστρια

My style rocks 2020 πότε ξεκινάει: Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου, το My Style Rocks θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2020, με στόχο να τονώσει το δεύτερο μισό της σεζόν για τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, φαίνεται ότι στην παρουσίαση θα είναι ένα όνομα που δεν περίμενε κανείς. Ένα πραγματικά απρόσμενο όνομα ακούγεται τις τελευταίες ώρες για κριτής του My Style Rocks. Ο λόγος για την Έλενα Χριστοπούλου. Ακόμη

δεν τελείωσε το GNTM 2 – ο τελικός του είναι προγραμματισμένος για την επόμενη εβδομάδα, 19 Δεκεμβρίου – και το παρασκήνιο μιας τηλεοπτικής μεταγραφής-έκπληξη από το ριάλιτι σε άλλη γνωστή και πετυχημένη εκπομπή μόδας κυκλοφορεί έντονα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια.

Η πληροφορία βγήκε στον αέρα από την εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», και θέλει την Έλενα Χριστοπούλου να αναλαμβάνει χρέη κριτή στο My Style Rocks. Ο ΣΚΑΪ πράγματι βρίσκεται σε συζητήσεις με την coach του GNTM προκειμένου να ισχυροποιήσει την επιστροφή του παιχνιδιού, το οποίο και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μετά τις γιορτές.

My style rocks 2020 πότε ξεκινάει: Εκτός ο ΚουδουνάρηςΗ Στικούδη σε θέση παρουσιάστριας

Από την ημέρα που ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να εντάξει και πάλι το My Style Rocks στο πρόγραμμά του, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, τόσο για την παρουσίαση, όσο όμως και για την κριτική επιτροπή. Η πληροφορία που ήθελε τους Στέλιο Κουδουνάρη και Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να επιστρέφουν στη θέση του κριτή στο My Style Rocks, θέση που είχαν την πρώτη σεζόν, φαίνεται πως δεν επιβεβαιώνεται. Αντ’ αυτού, η μόνη επιβεβαιωμένη θέση κριτή για την ώρα είναι εκείνη του Λάκη Γαβαλά. Ο επιχειρηματίας με το εκκεντρικό στιλ είχε κυριολεκτικά «ξεχειμωνιάσει» ως γκεστ στα προηγούμενα δύο My Style Rocks και πλέον αναλαμβάνει μόνιμη θέση στην κριτική επιτροπή.

Πλάι του, συζητάνε να καθίσουν η Έλενα Χριστοπούλου και ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος. Κι αν στις θέσεις των δύο εκ των τριών κριτών του My Style Rocks πρέπει να κρατήσουμε ένα ερωτηματικό, το πόσο της παρουσίασης είναι πλέον… κατειλημμένο. Η πληροφορία που διέρρευσε πριν από λίγες ημέρες και ήθελε την Κατερίνα Στικούδη να δίνει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνεται από ανθρώπους του τηλεοπτικού σταθμού. Άλλωστε, η Κατερίνα Στικούδη το είχε επιβεβαιώσει και εκείνη με τη σειρά της σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Μουτσινά, στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή
Keywords
Αναζητήσεις
my style rocks 2020 ημερομηνια πρεμιερας, mystylerocks 2020 παρουσιαστρια
Τυχαία Θέματα