My Style Rocks αποχώρηση: Η παίκτρια που έφυγε και το «ρεσιτάλ» Ευρυδίκης – Γαβαλά

My Style Rocks αποχώρηση: Στο τελευταίο Gala του My Style Rocks αποχώρησε η Τζώρτζια Παναγή και έτσι στο επεισόδιο της Δευτέρας μπήκε μία νέα παίκτρια στο ριάλιτι μόδας. O λόγος για την Ιωάννα Βαφειαδάκη, η οποία αν και δήλωσε λάτρης της μόδας, απέσπασε αρκετά αρνητικά σχόλια από τους τρεις κριτές.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Κατερίνα Στικούδη ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως η Ιωάννα δεν βρίσκεται στην παρέα του My Style Rocks

για προσωπικούς λόγους. Η παρουσιάστρια δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες και αν η απουσία της είναι προσωρινή ή απλά αποφάσισε να αποχωρήσει, αφού δεν άκουσε ούτε ένα θετικό σχόλιο τις δύο ημέρες παραμονής της στο παιχνίδι.

My Style Rocks αποχώρηση: Δείτε απόσπασμα από την εκπομπήMy Style Rocks Eυρυδίκη: Ο τσακωμός με τον Γαβαλά

Ένταση επικράτησε στο πλατό του My Style Rocks με αφορμή την εμφάνιση της Κορίνας. Η παίκτρια του My Style Rocks μπορεί να πήρε καλούς βαθμούς από τις συμπαίκτριες της, η Ευρυδίκη της έβαλε «1», υποστηρίζοντας ότι δεν της αρέσει το λουκ της. Ο Στέλιος Κουδουνάρης την ρώτησε εάν έχει κάτι με την Κορίνα και εκείνη απάντησε ότι δεν της αρέσει αυτό που βλέπει. Τότε, ο Λάκης Γαβαλάς βλέποντας τη συμπεριφορά της παίκτριας εξοργίστηκε.

«Καλύτερα να πεις δεν καταλαβαίνω μια εικόνα. Δεν μπορεί να μη σου αρέσει όταν όλες οι συμπαίκτριες σου έβαλαν υψηλό βαθμό….», είπε ο κριτής του My Style Rocks. «Γιατί δηλαδή; Επειδή οι συμπαίκτριες μου βάζουν τέτοιους βαθμούς, πρέπει να βάλω και εγώ αναγκαστικά; Τι έχουμε; Χούντα;», απάντησε η Ευρυδίκη. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που υπάρχει ένταση στο My Style Rocks με την Ευρυδίκη, καθώς σε παλιότερο επεισόδιο είχε διαφωνήσει έντονα με την Κόρινα.

Keywords
Τυχαία Θέματα