Metallica 2020: Η έκπληξη του ντράμερ Λαρς Ούρλιχ σε νοσοκόμα

Metallica 2020: Ο Τζίμι Κίμελ μέσα από το σόου του «Jimmy Kimmel Live» επιλέγει εργαζόμενους από τον τομέα της υγείας που εργάζονται σε νοσοκομεία των Ηνωμένων Πολιτειών και τους κάνει εκπλήξεις. Αυτή τη φορά τυχερή ήταν η Τρέσι Μπέντναρ η οποία εργάζεται σε νοσοκομείο Παίδων στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης που νοσηλεύονται παιδιά με κορωνοϊό. Η Τρέισι λοιπόν επιλέχθηκε ως νέα ηρωίδα του τομέα υγειονομικής περίθαλψης #HealthCareHero στο σόου είπε ότι της αρέσει να παίζει στη διαπασών το τραγούδι των Metallica «Enter Sandman» ενώ

οδηγεί προς το σπίτι από τη δουλειά για να χαλαρώσει. Ο ντράμερ του συγκροτήματος Λαρς Ούρλιχ εμφανίστηκε στη συζήτηση της νοσοκόμας με τον Τζίμι Κίμελ μέσω web κάμερας και ευχαρίστησε τη Μπέντναρ για τις υπηρεσίες της.

Εκείνη φυσικά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της όταν τον συνάντησε έστω και διαδικτυακά. «Ως πατέρας τριών παιδιών, λέω ότι δεν είναι αρκετό το “ευχαριστώ” για αυτό που κάνεις», τόνισε ο ντράμερ του θρυλικού heavy metal συγκροτήματος για να συνεχίσει: «Σ’ ευχαριστούμε που οι Metallica είναι μέρος της ζωής σου και της διαδρομής για την επιστροφή στο σπίτι και που το “Enter Sandman” σε φέρνει σπίτι ασφαλή και ελπίζουμε λίγο πιο γρήγορα». Ο rockstar κάλεσε την Μπέντναρ να είναι VIP προσκεκλημένη του στην επόμενη συναυλία των Metallica στην περιοχή της Νέας Υόρκης και υποσχέθηκε να της στείλει ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του άλμπουμ S&M2. Η Τρέισι Μπέντναρ έλαβε επίσης δωροκάρτα 10.000 δολάρια από την εταιρεία Big Lots και δωροκάρτες από τους συναδέλφους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα