Masterchef 6 trailer 18/3: Εντάσεις, τσακωμοί και μία νέα απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που παρακολουθήσαμε χθες Πέμπτη (18/3) μάθαμε την ομάδα που κέρδισε την ομαδική δοκιμασία της Τετάρτης και για ακόμη μία φορά αυτή ήταν η «Κόκκινη» Ομάδα. Στη συνέχεια ο Δημήτρης που πήρε ξανά τα ηνία των «Μπλε» υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο τον Σταύρο, ενώ στην δοκιμασία ασυλίας που ακολούθησε ο Νικήτας ήταν ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία. Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή (18/3) θα δούμε για ακόμη μία φορά τους «Μπλε» να περνούν από διαδικασία ψηφοφορίας με την ήττα

να προκαλεί μεγάλες εντάσεις. Μάλιστα, στο trailer φαίνεται ο Μπόμπαινας να φωνάζει στην ομάδα του λέγοντας «Γι’ αυτό κερδίζουν οι Κόκκινοι».

Επιπλέον, ακούμε τον Βασίλη να λέει πως ψήφισε στρατηγικά και τον Χριστόφορο εμφανώς απογοητευμένο να διερωτάται: [Ήταν ομαδικό αυτό;». Επομένως, η ψηφοφορία μάλλον δεν θα κυλήσει ομαλά και οι εντάσεις θα είναι πολλές με την κριτική επιτροπή να παρεμβαίνει, προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα. Στο trailer ακούγεται ο Σωτήρης Κοντιζάς να ρωτάει τον Γιάννο αν θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και στη συνέχεια η Καλλιόπη λέει στην κάμερα «όντως τώρα;». Αν οι δύο σκηνές λοιπόν συνδέονται, τότε ίσως ο Γιάννος χρησιμοποιήσει για να «σώσει» κάποιον ή κάποια που κανείς δεν περίμενε ότι θα έσωζε.

Έπειτα, σειρά έχει η δοκιμασία αποχώρησης με καλεσμένους σεφ τον Γιάννη Κίκιρα και τον Ευγένιο Βαρδακαστάνη, το πιάτο (ή ενδεχομένως τα πιάτα) των οποίων θα πρέπει να αντιγράψουν επιτυχώς οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες προς αποχώρηση. Κρίνοντας από το trailer ορισμένα πιάτα είχαν σοβαρές αστοχίες και στο τέλος του επεισοδίου θα στερήσουν σε έναν παίκτη ή μία παίκτρια την παραμονή του/της στον διαγωνισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Masterchef 6, 183, Εντάσεις,Masterchef 6, 183, entaseis