MasterChef trailer 17/3: Τι θα δούμε σήμερα, ανατροπή “βόμβα”

MasterChef trailer 17/3: Νέο επεισόδιο σήμερα, αλλά τι είδαμε χθες; Γεμάτο από μαγειρική ένταση ήταν το χθεσινό (16/3) επεισόδιο του MasterChef με τις δύο ομάδες να μάχονται για την πέμπτη ομαδική δοκιμασία και να οδηγούν στα ύψη την τηλεθέαση. Οι δύο ομάδες είχαν δύσκολο έργο καθώς κλήθηκαν να παντρέψουν κουζίνες από όλο τον κόσμο προκειμένου να παρουσιάσουν ένα μενού που θα εκπλήξει ευχάριστα τους τρεις κριτές αλλά και τον καλεσμένο Αντώνη Δρακουλαράκο. Πριν όμως από την μαγειρική, ο Γιάννος που έχει από το πρόσφατο τεστ

δημιουργικότητας την κάρτα ασυλίας στα χέρια του, κλήθηκε να κάνει ορισμένες αλλαγές στις δύο ομάδες.

Οι αλλαγές αφορούσαν δύο παίκτες, με τον Γιάννο να αποφασίζει την επιστροφή του Τζόναθαν στους κόκκινους και να οδηγεί την πρώην αρχηγό των μπλε, Φανή, πίσω στην παλιά της ομάδα. Οι αλλαγές αυτές όμως εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως βοήθησαν την ομάδα των μπλε παρά την μπέρδεψαν καθώς το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες ήταν σαφώς πιο βελτιωμένο.

Αντίθετα, εντάσεις παρατηρήθηκαν αυτή τη φορά στους κόκκινους με τον Γρηγόρη να νιώθει πως περιθωριοποιείται ως αρχηγός κάτι που τον έκανε να ξεσπάσει κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του μενού. Μάλιστα ο ίδιος θα τους πει να κάνουν ότι γουστάρουν αναφορικά με τα πιάτα κάτι που έφερε ένταση και κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, με τον Μάριο να είναι αυτός που μπήκε στο στόχαστρο του Γρηγόρη.

Masterchef: Δεν ακούω τους συμπαίκτες το παίρνω επάνω μου

Οι διαφωνίες όμως δεν περιορίστηκαν μόνο εκεί καθώς από τους παίκτες ακούστηκε και ακόμη μια ατάκα παράκαμψης του αρχηγού, τονίζοντας πως θα πάρει την προσπάθεια πάνω του αγνοώντας τα όσα του λένε.

Masterchef trailer 17/3: Τι θα γίνει σήμερα

Μετά την τελευταία αποχώρηση που διαμόρφωσε την τελική 15αδα, οι δύο ομάδες, κόκκινοι και μπλε πάλεψαν μαγειρικά σε μια ακόμη εξωτερική δοκιμασία για γερά νεύρα. Τα όσα έγιναν χθες, θα αναλύσουν σήμερα οι κριτές που θα εκφράσουν τα έντονα παράπονα τους για τις προσπάθειες των δύο ομάδων που δεν συνάδουν με την φάση στην οποία βρίσκεται ο διαγωνισμός. Φυσικά, δεν θα λείψουν οι εντάσεις που θα επικεντρωθούν κυρίως στην ομάδα των κόκκινων με τον Γρηγόρη να μην νιώθει ικανοποιημένος ως αρχηγός για το αποτέλεσμα που παρουσίασε η ομάδα του.

Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την συμπεριφορά των συμπαικτών του και θα διστάσει να πει πως η ομάδα του έγινε ρεζίλι μπροστά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι διαφωνίες του αφορούν κυρίως τον Μάριο ενώ οι αποφάσεις του Γιάννου για τις αλλαγές φαίνεται πως περισσότερο ενίσχυσαν παρά αποδυνάμωσαν τους αντιπάλους. Οι μπλε μαγείρεψαν ορθολογικά και πιστεύουν στη νίκη κάτι που θα φανεί και σήμερα ενώ το αποτέλεσμα της δοκιμασίας θα φέρει ανατροπές.

Masterchef trailer 17/3: Κανείς δεν παίρνει ποδιά ασυλίας

Μια ομάδα θα κληθεί να μαγειρέψει για την παραμονή της στο παιχνίδι, με τους παίκτες να διεκδικούν την ασυλία που όμως δεν θα δοθεί πουθενά. Καμία από τις προσπάθειες που θα δοκιμάσουν οι τρεις κριτές δεν προκάλεσε ικανοποίηση με τις αστοχίες να συνεχίζονται και να προκαλούν αναταραχή. Έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι αυτός που θα ανακοινώσει στους παίκτες των ηττημένων της ομαδικής δοκιμασίας πως όλοι θα πάνε στην ψηφοφορία προς αποχώρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα