MasterChef 6 spoiler 15/2: Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός

MasterChef 6 spoiler 15/2: Χθες Δευτέρα (14/2) είδαμε τους παίκτες και τις παίκτριες που απαρτίζουν το τελικό top 24 του διαγωνισμού μαγειρικής να μπαίνουν στην κουζίνα του MasterChef 6, προκειμένου να δουν τι περιλαμβάνει το πρώτο Mystery Box. Στη συνέχεια, αφού οι παίκτες «έλυσαν» το «μυστήριο» του πρώτου Mystery Box της χρονιάς συνέχισαν με ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας

με κάποιους να έχουν καλή απόδοση και κάποιους άλλους να μην τα πηγαίνουν και τόσο καλά.

Μετά το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας σειρά έχει η πιο δύσκολη δοκιμασία της εβδομάδας, όπως ακούγεται να λέει στο trailer και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού είναι η δοκιμασία αποχώρησης. Οι κριτές, λοιπόν, ψάχνουν τις τρεις τουλάχιστον πιο αδύναμες προσπάθειες παικτών και παικτριών, που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρεύοντας.

MasterChef 6 spoiler 15/2: Ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef 6;

Έτσι, σήμερα Τρίτη (15/2) θα δούμε τουλάχιστον τρεις παίκτες/παίκτριες να μαγειρεύουν στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, ενώ στο τέλος του επεισοδίου ένας παίκτης ή μία παίκτρια θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό αφήνοντας 23 υποψήφιους και υποψήφιες πίσω του. Στο trailer βλέπουμε πως τα σχόλια των κριτών δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά όσον αφορά τις προσπάθειες στην δοκιμασία αποχώρησης με τον Σωτήρη Κοντιζά να επισημαίνει πως «λείπει το μήλο» από το πιάτο και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να «κλείνει» το trailer λέγοντας πως «είναι άγχος εναντίον απειρίας».

Ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef 6; Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο παίχτης που από νωρίς θα εγκαταλείψει το σπίτι είναι ο Νίκος Μπέρκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα