MasterChef 6 – Βασιλική: Χαμός με τη νικήτρια του πρώτου golden pin

MasterChef 6: Στο επεισόδιο της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση του bootcamp, με τις ανακοινώσεις από τους κριτές να “πέφτουν βροχή”. Το MasterChef είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στα βράδια των τηλεθεατών, που το παρακολουθούν και παίρνουν νέες ιδέες για τους επόμενους μαγειρικούς τους πειραματισμούς.

Μόλις ξεκίνησε το καλωσόρισμα των παικτών του MasterChef 6, οι κριτές είπαν ότι τα τρια άτομα που κέρδισαν το golden

pin, η Ελισάβετ, η Βασιλική και ο Στάθης, θα ανέβουν στον εξώστη, ώστε να παρακολουθήσουν όλη την διαδικασία ως απλοί θεατές. Σε εκείνο το σημείο, η Βασιλική παραδέχτηκε ότι δεν είχε πει σε κανέναν ότι είχε κερδίσει το golden pin, όπου με αυτό έμπαινε κατευθείαν στο παιχνίδι. Εκείνη την στιγμή, είπε μάλιστα ότι υπήρχαν παίκτες που της φέρθηκαν με πολύ ανταγωνιστικό τρόπο και της είπαν: “Γιατί να πάρεις εσύ το golden pin που είσαι ερασιτέχνης και όχι εγώ που είμαι επαγγελματίας;” Όπως όλα δείχνουν, ο ανταγωνισμός είναι στο κόκκινο και οι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι για να κερδίσουν μια θέση στο σπίτι του MasterChef.

Δείτε ακόμηΑυτοί είναι οι τρεις πιο ακατάλληλοι σύντροφοι του ζωδιακού κύκλουΔημήτρης Καμπουράκης: «Ευτυχώς έλειπε η πεθερά μου»Viral βίντεο: Φοιτήτρια άφησε «λίγο» ανοιχτό το παράθυρο κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας και δείτε τι συνέβη
Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 6 – Βασιλική, Χαμός,MasterChef 6 – vasiliki, chamos