MasterChef 6 – golden pin: Οι τρεις «προνομιούχοι» παίκτες, πάνε απευθείας στο σπίτι

MasterChef 6 – golden pin: Λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη μονομαχία του φετινού MasterChef 6, ας θυμηθούμε ποιοι τρεις παίκτες κατέκτησαν επάξια τα τρία golden pins των κριτών, εντυπωσιάζοντάς τους με τα πιάτα τους, και παίρνοντας απευθείας το εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef 6.  Υπενθυμίζεται ότι ο κάθε κριτής έχει από ένα και δίνοντάς το στον υποψήφιο, τον στέλνει κατευθείαν στον διαγωνισμό χωρίς να χρειαστεί να μαγειρέψει ξανά.

Στο πρώτο επεισόδιο του MasterChef 6 παρακολουθήσαμε

το πρώτο μέρος των οντισιόν, με την 47χρονη Βασιλική να ξεχωρίζει και να είναι η πρώτη παίκτρια που μπαίνει απευθείας στο σπίτι του διαγωνισμού. Η Βασιλική, που διατηρεί επιχείρηση στον χώρο της ομορφιάς και παρακολουθεί μαθήματα μαγειρικής τον τελευταίο χρόνο λόγω του πάθους της, έφτιαξε ένα συκώτι μενιέρ με πράσινο μήλο και κρεμμυδάκια γλασέ. Το πιάτο της εντυπωσίασε τους κριτές και ειδικά τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος της είπε: “Έτσι όπως έψησες το συκώτι δεν ξέρω αν εγώ μπορώ να το ψήσω. Δοκίμασα το πιο ωραίο πιάτο στον διαγωνισμό”. Ο κριτής της έδωσε στη συνέχεια το Golden Pin, που φέτος αποτελεί το εισιτήριο για να μπει ο υποψήφιος μάγειρας απευθείας στο σπίτι του MasterChef 6.

MasterChef 6 – golden pin: Ο νέος μαπμπάς Στάθης ξάφνιασε με το πιάτο του τον Ιωαννίδη

Το καλύτερο δώρο έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης στον Στάθη, δίνοντάς του απευθείας πρόκριση για το σπίτι του MasterChef 6. Ο ίδιος αρχικά αποκάλυψε ότι πρόσφατα και συγκεκριμένα πριν από 15 ημέρες έγινε πατέρας, αναφέροντας ότι αποφάσισε να πάει στο παιχνίδι και να προσπαθήσει για την οικογένειά του και την κόρη του. Το πιάτο που ετοίμασε για τους κριτές (μπακαλιάρος) κέρδισε τα θετικά σχόλια και έπειτα τα “ναι” των Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Σωτήρη Κοντιζά. Ωστόσο, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος του έδωσε Golden Pin, δήλωσε μάλιστα πως “είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει στο φετινό MasterChef”. Έτσι, ο Στάθης κέρδισε το εισιτήριο για μια θέση στο σπίτι του MasterChef 6.

MasterChef 6 – golden pin: Το πιάτο της Ελισάβετ Όλγα εντυπωσίασε τον σεφ Κουτσόπουλο

Το τελευταίο Golden Pin του «MasterChef 6» ήταν του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος το φύλαγε για την Ελισάβετ Όλγα, μία τριανταπεντάχρονη μητέρα δύο παιδιών από την Εύβοια, η οποία απέδειξε με την εμφάνισή της ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον αν το επιθυμείς πολύ. Η γυναίκα, η οποία είναι καθηγήτρια γαλλικών, παρουσίασε στους κριτές ένα συγκλονιστικό λαβράκι σοτέ με πουρέ μπρόκολου, σπαράγγια και ραπανάκι, το οποίο απέσπασε τον θαυμασμό όλων και περισσότερο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος εκθείασε την προσπάθεια της παίκτριας. «Είδα την περισσότερη αγάπη που έχω δει σε ένα πιάτο στον διαγωνισμό» είπε ο θείος Λεό στην Ελισάβετ, ο οποίος, ωστόσο, δεν παρέλειψε την κοψοχολιάσει δύο φορές, μία φορά παριστάνοντας ότι βρήκε ένα (ανύπαρκτο) κόκκαλο, και μια δεύτερη φορά λέγοντας από εμένα είναι «όχι» – το οποίο ανακάλεσε αμέσως μετά.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από την προσπάθειά της, η Ελισάβετ εισέπραξε τρία «ναι» και, στο καπάκι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της είπε ότι δεν θα χρειαστεί να πάρει μέρος στην φάση του bootcamp αφού το golden pin του είναι δικό της. Στο σημείο αυτό, η παίκτρια, η οποία δεν πίστευε στα αυτιά της, έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα