MasterChef 5 spoiler 8/2: Τι θα δούμε τη Δευτέρα στο bootcamp

Οι auditions του MasterChef 5 τελείωσαν την Παρασκευή και πλέον τα βλέμματα των παικτών και των κριτών πέφτουν στο bootcamp. Το φετινό ριάλιτι μαγειρικής είναι αρκετά διαφορετικό με πολλές αλλαγές λόγω του κορονοϊού. Σήμερα Δευτέρα όσοι κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία την πρώτη φάση θα χρειαστεί να αποδείξουν ότι αξίζουν την ποδιά του MasterChef και το «εισιτήριο» για την είσοδο στο σπίτι. Στον ρόλο του κριτή σταθερά οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος που θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν πιο μπορεί να ανταπεξέλθει στον μαγειρικό διαγωνισμό. Βέβαια όπως

σε κάθε MasterChef υπήρξαν παίκτες που στις auditions εντυπωσίασαν είτε με τις μαγειρικές τους δυνατότητες είτε λόγω της προσωπικότητάς τους και άλλοι που δεν έπεισαν τους κριτές και γύρισαν σπίτι τους. Κάποιοι όμως παίκτες από τις auditions μας έμειναν στο μυαλό. Πάμε να δούμε μερικούς από αυτούς.

MasterChef 5: Ο αδερφός του Κουτσόπουλου

Αναμφισβήτητα, το πρόσωπο που έχει τραβήξει την προσοχή όλων είναι ο Τεό Γκατζίδης. Το ιδιαίτερο με τον συγκεκριμένο παίκτη είναι πως είναι ίδιος με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο γνωστός σεφ δεν σταμάτησε να αστειεύεται δίπλα του, ρωτώντας τον ακόμα αν ζητάει δανεικά με το όνομα του… Πέραν της πλάκας, ο παίκτης κατάφερε με δύο ναι, από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να περάσει στην επόμενη φάση. Καλού κακού πάντως, λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, ο «θείος Λεωνίδας», με ανάρτηση του στό Twitter, ζητούσε από τη μαμά του κάποιες εξηγήσεις.

MasterChef 5: Μια κομμώτρια στην κουζίνα

Η Άννα Καλιορίδου δεν πήρε το πράσινο φως από τους τρεις κριτές, ωστόσο έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral για το… ταμπεραμέντο της. Η κομμώτρια από τη Θεσσαλονίκη, προσπάθησε να πείσει τους κριτές πως τα καταφέρνει εξίσου καλά στη κουζίνα όσο και στο κομμωτήριό της, ωστόσο το πιάτο της δεν επιβεβαίωσε τα λόγια της. Τι και αν έτριβε με τόση χάρη το πιπέρι και πήγε στην κριτική επιτροπή με χορευτικές κινήσεις; Της ευχήθηκαν να πάει στο… καλό.

MasterChef 5: Η audition της Βίλλυς

Στο φετινό διαγωνισμό είδαμε μια από τις πιο όμορφες γυναικίες παρουσίες που πέρασαν από το MasterChef. Η Βίλλυ με καταγωγή από Καλαμάτα και Νάξο, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική, παρά τις σπουδές της στην εγκληματολογία και την προϋπηρεσία της, ως αεροσυνοδός.

Με σικ εμφάνιση και υπέροχη παρουσία, η Βίλλυ κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας της, δυσκολεύτηκε αρκετά καθώς δεν ένιωθε άνετα μέσα στην κουζίνα του MasterChef ενώ υπήρξε κι εκείνη η στιγμή που σκέφτηκε να τα παρατήσει. Στο εισαγωγικό της βίντεο η παίκτρια μοιράστηκε φωτογραφίες της καθημερινότητάς της. Η νεαρή μαγείρισσα, αν και ήταν υπερβολικά αγχωμένη, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την αλμυρή τάρτα με αρνίσιο συκωτάκι και σος γιαουρτιού που έφτιαξε. Τελικά με τριπλό «ναι» πέρασε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 5. «Θα φύγω τρέχοντας για να μην το μετανιώσετε» είπε τρισευτυχισμένη η όμορφη Βίλλυ, φόρεσε τη λευκή ποδιά της και αποχώρησε από το πλατό του διαγωνισμού.

MasterChef 5 – Αλέξανδρος: Ο παίκτης που γλίτωσε από τρομοκρατική επίθεση

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο, ενώ, μεταξύ άλλων, δούλεψε και στο εστιατόριο του διάσημου σεφ Gordon Ramsay.

“Ζούσα στο εξωτερικό για πολλά χρόνια τα τελευταία 9 συγκεκριμένα λόγω της όλης κατάστασης γύρισα Ελλάδα και το βρήκα καλή ευκαιρία να έρθω και να διαγωνιστώ… Ήμουν στο Λονδίνο, έχω περάσει από πολλά εστιατόρια από το Κοινοβούλιο, από διάφορες τράπεζες, χτύπαγα μόνος μου πόρτα – πόρτα τα εστιατόρια. Μία από αυτές ήταν του Gordon Ramsay και βρέθηκα να δουλεύω σε ένα από τα εστιατόρια του”, δήλωσε ο Αλέξανδρος.

Μάλιστα, όταν ο Αλέξανδρος μαγείρευε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να μοιραστεί μια ιστορία από την εμπειρία του στο Λονδίνο, με τον ίδιο να απαντά πως έφυγε λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση που είχε γίνει το 2017, όταν ένα βανάκι έπεσε έξω από εστιατόριο. “Η τρομοκρατική επίθεση έγινε μία βδομάδα αφού έφυγα και έγινε ακριβώς στην είσοδο του προσωπικού, την ώρα που φεύγαμε συνήθως, δηλαδή γύρω στις 3 η ώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος. Ο διαγωνιζόμενος πέρασε με δύο “ναι” στο bootcamp του “MasterChef 5”.

MasterChef 5 – Παύλος: Η εξομολόγηση για το πώς είπε στους γονείς του ότι είναι γκέι

Το Golden Pass πήρε ο Παύλος Χάπιλος από την Κύπρο, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής γιατί θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Όπως δήλωσε έχει σπουδάσει χημικός στη Θεσσαλονίκη, πλέον ζει στην Αθήνα, έχοντας εργαστεί σε εταιρείες διανομής χημικών. Ο πατέρας του είναι σεφ, ωστόσο δεν ήθελε τα παιδιά του ν’ ακολουθήσουν το επάγγελμα αυτό.

Μιλώντας για τον εαυτό του είπε ότι μεγαλώνοντας σαν ομοφυλόφιλος σε μια κλειστή κοινωνία της Κύπρου, ήθελε να φύγει: «Ήμουν ξεροκέφαλος. Το συνειδητοποίησα στα 17 όπου έγινε η πρώτη κουβέντα με τους γονείς μου, οι οποίοι, δεν το πήραν και τόσο καλά. Η μαμά μου μεγάλωσε χωρίς τρεχούμενο νερό, δεν μπορούσε να καταλάβει τι είναι ο “γκέι” σε αυτόν τον αιώνα. Στη συνέχεια πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη και στα 20 τους έκανα μια πιο σοβαρή κουβέντα, εξηγώντας τους ότι έτσι είμαι και αυτό δεν θα αλλάξει. Τότε ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι». Μετά από δύο «ναι», την απευθείας είσοδο στο σπίτι του MasterChef 5 έκρινε τελικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Δοκίμασα ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο. Φαίνεται για ερασιτέχνης ότι έχεις ασχοληθεί, εύχομαι και ελπίζω ν’ ακολουθήσεις τα βήματα του μπαμπά. Είναι και από μένα ναι», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 5, Δευτέρα,MasterChef 5, deftera