MasterChef 5 Κωστής: Οι παίκτες έσταξαν δηλητήριο για την επιστροφή του

Τo MasterChef 5 συνεχίζει να μας χαρίζει εκπλήξεις και ανατροπές. Και σίγουρα αυτή την ανατροπή οι παίκτες δεν την περίμεναν πράγμα που φάνηκε. Το επεισόδιο της Δευτέρας στο «MasterChef 5» σημαδεύτηκε από την επιστροφή ενός παίκτη, στη θέση του Πάνου, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς. Κι αν αναρωτιέστε γιατί πήρε μία εβδομάδα για να γίνει αυτό, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε πως ο παίκτης του «MasterChef 5» χρειάστηκε να μείνει σε καραντίνα και να κάνει μια σειρά από τεστ, προκειμένου να τηρηθούν τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό.

Ενοχλημένοι
οι παίκτες από την επιστροφή του Κωστή στο MasterChef 5

«Τι κάνει ο Κωστής ξανά στο MasterChef. Ήταν το χειρότερο σενάριο που κάναμε στο σπίτι, ότι μπορεί να επιστρέψει», σημείωσε με αρκετή δόση ειρωνείας η Μαρίνα, βλέποντας τον συμπαίκτη της να μπαίνει στο στούντιο.

«Χθες το βράδυ είδα φίδια στον ύπνο μου. Λυπάμαι πάρα πολύ που λέω τέτοια πράγματα», σχολίασε αρκετά δηκτικά από την πλευρά της η Λία. «Οι άνθρωποι που είναι ρουφιάνοι, ύπουλοι, νυφίτσες, διπρόσωποι, δεν θέλω ούτε καλημέρα να μου λένε», είπε ο Ιωάννης.

Βίντεο: Διονύσης μαινόμενος στο «MasterChef 5»

Τέλος, ο Διονύσης ακούγεται να φωνάζει στον παίκτη του «MasterChef 5» «ψάξε δωμάτιο, δήμαρχε, γιατί δεν σε βλέπω καλά». Ο μάγειρας αποκάλυψε πως ο Κρητικός έμενε στο δωμάτιο μαζί του, κάτι που τώρα δεν θα το επιτρέψει. «Θα απευθυνθώ στην παραγωγή να μου αλλάξουν δωμάτιο ή, αν δεν γίνεται διαφορετικά, να αποχωρήσω από το παιχνίδι», ακούγεται να λέει.

MasterChef – Μαρίνα για Διονύση: «Ήθελε κάτι άλλο από μένα. Όχι μαγειρικό»

Ο Διονύσης ως νικητής του Mystery Box έχει κάποια πλεονεκτήματα. Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα δοκιμασία, ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα έχουν στη διάθεσή τους 45 λεπτά για να μαγειρέψουν και επιπλέον 5 λεπτά στην αποθήκη τροφίμων για να επιλέξουν τα υλικά τους. Στη συνέχεια, έκανε γνωστό στον Διονύση πως μπορεί να επιλέξει τρεις συμπαίκτες του, οι οποίοι θα δυσκολευτούν μαγειρεύοντας μέσα σε 30 λεπτά.

Πρώτη και καλύτερη ήταν η Μαρίνα, η οποία στο MasterClass έκανε ένα σχόλιο που τον εξόργισε. Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Θωμάς είπε στον Διονύση ότι έχει πολύ καθαρό πάγκο όταν μαγειρεύει δίνοντάς του συγχαρητήρια. Τότε, ακούστηκε η Μαρίνα που είπε ειρωνικά: «Τον περσινό Διονύση εννοείτε καθαρό ε;». Ο Διονύσης δεν ξέχασε αυτή την ατάκα λέγοντάς της: «Όταν προσβάλεις κάποιον μαγειρικά με ψεύτικο λόγο να είσαι έτοιμη να υποστείς τις συνέπειες».

Η Μαρίνα λίγα λεπτά αργότερα μιλώντας στην κάμερα εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι ο Διονύσης έχει «δαγκώσει» τη λαμαρίνα μαζί της: «Εννοείται πως θέλει να με δυσκολέψει. Ο Διονύσης είναι ένας άνθρωπος που έχει «δαγκώσει» τη λα-μαρίνα. Έφαγε την πόρτα του και τώρα τον πονάει. Τι να κάνουμε; Ας πάει στον γιατρό να βγάλει το δοντάκι».

«Ξεκάθαρα ο λόγος δεν είναι μαγειρικός. Το παιδί ζει μέσα στο σπίτι για να περάσω δίπλα του και να του πω κάτι. Εγώ αδιαφορώ. Ήθελε κάτι διαφορετικό από το παιχνίδι που εγώ δεν μπορώ να του το δώσω. Πρώτον, είμαι μανούλα, δεύτερον, δεν έχω έρθει εδώ για να ασχολούμαι με τέτοια παιδάκια και τρίτον, έχω έρθει εδώ για να μαγειρέψω. Αν θέλει κάτι διαφορετικό να πάει να το βρει αλλού», πρόσθεσε η ίδια. Οι άλλοι δύο παίκτες που επέλεξε ο Διονύσης ήταν ο Κωστής και ο Κωνσταντίνος, οι οποίοι δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα