Kylie Jenner καλλυντικά: Η διάσημη star έγινε πλουσιότερη κατά 600 εκατ. δολάρια

Kylie Jenner καλλυντικά: Η Κάιλι Τζένερ συμφώνησε προσφάτως να εξαγοραστεί το 51% της εταιρείας καλλυντικών με το όνομά της από τον κολοσσό του κλάδου ομορφιάς Coty Inc. Η ίδια συμφώνησε να πουλήσει το μερίδιο της στην εταιρεία καλλυντικών με το όνομά της έναντι 600 εκατ. δολαρίων. Μέσω της συμφωνίας, η μεγάλη εταιρεία καλλυντικών, Coty αποκτά πρόσβαση σε μοντέρνα brands που έχουν ιδιαίτερη απήχηση στις νεότερες ηλικίες.

Η Coty θα έχει

την ευθύνη του χαρτοφυλακίου, ενώ η Jenner θα έχει την ευθύνη της επικοινωνίας, όπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες. Η συμφωνία αποτιμά την αξία της Kylie Cosmetics, την οποία είχε ξεκινήσει από τα εφηβικά της χρόνια η Kylie ως μια σειρά από κραγιόν στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

View this post on Instagram

chill saturdays @ the office in @suspiciousantwerp .. love you guys #ad

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Nov 23, 2019 at 11:51am PST

Kylie Jenner καλλυντικά: Δισεκατομμυριούχος μόλις στα 21 της 

Σύμφωνα με τον Δείκτη του Bloomberg για τους δισεκατομμυριούχους, η συμφωνία ενισχύει τη θέση της Jenner ως ενός από τους νεότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο. Να σημειώσουμε πως η νεαρή Κάιλι, μόλις στα 21 της, κατάφερε να έχει περιούσια η οποία αποτιμάται στα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Toν Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε ένα κιτ καλλυντικών με την ονομασία «Kylie Lip Kits» με τιμή πώλησης τα 29 δολάρια. Τα 15.000 τεμάχια «εξαφανίστηκαν» αμέσως μόλις ανέβηκαν στο διαδίκτυο. «Πριν καν ανανεώσω τη σελίδα είχαν πουληθεί όλα», λέει η ίδια. Μάλιστα, κάποιοι από τους «τυχερούς» αγοραστές πουλούσαν ήδη τα κιτ στο eBay για το ποσό των 1.000 δολαρίων.

View this post on Instagram

We’re all RESTOCKED on KylieSkin.com @kylieskin has been getting so much LOVE! Just wanted to thank you from the bottom of my heart! I get so so happy to see all the reviews. Enjoy!

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Nov 13, 2019 at 10:24pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα