Kορονοϊός Κίνα: Καμία πτήση από και προς την Ελλάδα

Kορονοϊός Κίνα: Καμία πτήση από και προς την Ελλάδα δεν θα πραγματοποιήσει η εταιρία Air China από τις 2 έως τις 18 Μαρτίου όπως επίσης και στις 25 Μαρτίου. Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές ακυρώσεις από τους ταξιδιώτες και έτσι η εταιρία με στόχο την ασφάλεια των επιβατών της αποφάσισε να βάλει «φρένο» για συγκεκριμένες ημερομηνίες στα ταξίδια από το Πεκίνο προς την Αθήνα και αντίστροφα.

Παράλληλα, λόγω των αλλαγών που γίνονται στις εσωτερικές πτήσεις στην

Κίνα, η εταιρία προχωρά σε τροποποιήσεις των δρομολογίων που συνδέουν τη χώρα με ξένους προορισμούς.  Για τα επόμενα δρομολόγια που συνδέουν την Αθήνα με το Πεκίνο αναμένεται σχετική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες από την εταιρία.

Kορονοϊός Κίνα: Σε έξαρση αυτό το μήνα ο ιός

Η Κίνα ανακοίνωσε σήμερα τον μικρότερο αριθμό νέων κρουσμάτων του νέου κινεζικού ιού Covid-19 από το τέλος του Ιανουαρίου για να υποστηρίξει την εκτίμηση του Kινέζου ανώτατου υγειονομικού αξιωματούχου ότι η επιδημία θα βρεθεί στην κορύφωσή της αυτόν τον μήνα και ότι το ξέσπασμα θα τερματισθεί τον Απρίλιο. Αν και οι διεθνείς αγορές αναθάρρησαν από τις προβλέψεις, ειδικοί εκτός της Κίνας προειδοποιούν ότι η αισιοδοξία αυτή μπορεί να αποδειχθεί πρόωρη.

Ο Τζονγκ Νανσάν, ο κορυφαίος κινέζος επιδημιολόγος που διαχειρίσθηκε την επιδημία του Sars και έχει διορισθεί υπεύθυνος σύμβουλος για την διαχείριση της σημερινής κρίσης του Covid-19, δήλωσε ότι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων μειώνεται σε ορισμένες κινεζικές επαρχίες και προέβλεψε ότι η κορύφωση της επιδημίας θα σημειωθεί τον τρέχοντα μήνα. Η προηγούμενη πρόβλεψη του Τζονγκ για κορύφωση της επιδημίας αποδείχθηκε πρόωρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα