Kορονοϊός Ελλάδα: Ο Μέμος Μπεγνής προειδοποιεί μέσω μιας συνομιλίας

Kορονοϊός Ελλάδα: Χθες ο Μέμος Μπεγνής μιλώντας με φίλο του που είναι γιατρός στις Βρυξέλλες σοκαρίστηκε και δημοσίευσε τη συνομιλία τους για να δώσει και σε όλους εμάς ένα ηχηρό μήνυμα όσον αφορά την εξάπλωση του κορονοϊού. «Ξυπνάω, πάω δουλειά, γυρνάω, κοιμάμαι. Δεν ξέρω ούτε τι μέρα είμαστε με αυτό τον γαμοϊό» φέρεται να γράφει ο Μέμος Μπεγνής στον Αλέξανδρο Αλέξη, γιατρό που εργάζεται στο δημόσιο

σύστημα υγείας  στις Βρυξέλλες.

Ο γιατρός λοιπόν απαντά στον Μέμο Μπεγνή. «Μεμάκο, να μην το κουνάς ρούπι σε παρακαλώ. Εδώ έχουμε πόλεμο» έγραψε ο Έλληνας γιατρός για την κατάσταση των κρουσμάτων στο Βέλγιο. «Εδώ έχουμε πόλεμο. Σήμερα διασωλήνωσα 2 νέους ανθρώπους χωρίς προβλήματα υγείας και οι πνευμονίες που κάνει ο ιός είναι τραγικές. Πρόσεχε και πες σε όλους τους κοντινούς σου το ίδιο» έγραψε στην σοκαριστική συνομιλία τους.

Πού θα δούμε τον Μέμο Μπεγνή την Κυριακή

Αυτή την Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 16:00, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης υποδέχονται στην εκπομπή ”Food and Friends” τον Μέμο Μπεγνή. Ο αγαπημένος ηθοποιός μαγεύεται από τις κινήσεις του σεφ και από το πάντρεμα των υλικών, αποκαλύπτει τη δική του σπεσιαλιτέ ενώ μιλάει και για την απόφασή του να αφαιρέσει το κρέας από τη διατροφή του.

Η αγάπη του για τη μαγειρική είναι ολοφάνερη αφού αναλαμβάνει ρόλο και στις δύο συνταγές. Οι γεύσεις και των δύο πιάτων είναι ξεχωριστές γι’ αυτό και ο Μέμος θα φύγει από την κουζίνα του «Food n’ Friends» με… σκονάκια από τις συνταγές που τον ενθουσίασαν.

Δείτε ακόμα«Αγαπημενάρα μου, ομορφιά μου»: Η ξεχωριστή ευχή του Χάρη στην Αντελίνα για την επέτειό τουςΜέτρα προστασίας και στις φυλακές: Τι ζητά η Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων“Οι Έλληνες δίνουν μαθήματα φιλότιμου και βγαίνουν νικητές” – Η Daily Telegraph μάς δίνει κουράγιοΚορωνοϊός: 25 οι νεκροί στην Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Kορονοϊός Ελλάδα, Μέμος Μπεγνής,Koronoios ellada, memos begnis