Iωαννίδης: Η μπηχτή στον Λάτσιο για Μενεγάκη!

Τη φύσαγε και δεν κρύωνε την ατάκα/μπηχτή του Θεοχάρη Ιωαννίδη ο Γιάννης Λάτσιος στο live του DWTS, το βράδυ της Κυριακής. Ο κριτής κλήθηκε να σχολιάσει την πρώτη χορογραφία του ηθοποιού, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έλειπε στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο Λάτσιος με τον γνωστό του τρόπο σχολίασε ότι ο Ιωαννίδης στα ξένα μάλλον έκανε προπονήσεις, αφού δε φάνηκε να έχασε τη φόρμα του.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι η παρτενέρ του τού έστελνε βίντεο και ακολούθησε ένας

απολαυστικός διάλογος, που όμως στο τέλος έφερε σε αμηχανία τον Λάτσιο. Ο κριτής τον ρώτησε χαμογελώντας τι βίντεο τού έστελνε η παρτενέρ του, με την οποία φημολογείται ότι έχει σχέση κι εκείνος του απάντησε με απίστευτη μπηχτή για την… Ελένη Μενεγάκη!

«Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε. Γιατί κι εγώ έτσι σκέφτομαι. Έπρεπε να είστε Σκορπιός», του είπε. Η Δούκισσα Νομικού, που ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο, τον ρώτησε τι έχουν οι Σκορπιοί και τους ανέφερε. Και τότε ο Ιωαννίδης έριξε την ατάκα, «ξέρει εκείνος τι έχουν οι Σκορπιοί», φέρνοντας τον Λάτσιο σε δύσκολη θέση. Άλλωστε, η πρώην σύζυγος του είναι από τις πιο διάσημες σκορπίνες της ελληνικής showbiz.

Keywords
Τυχαία Θέματα