Internet broswer από την Υαhoo!

H Yahoo καινοτομεί για μία ακόμη φορά, παρουσιάζοντας έναν εναλλακτικό τρόπο σερφαρίσματος του Web, τον Axis Browser.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία πλατφόρμα, η οποία συνεργάζεται με τον browser που χρησιμοποιείται και επιτρέπει την άμεση αναζήτηση πληροφοριών στο web,

τον συγχρονισμό των αγαπημένων αναζητήσεων και ιστοσελίδων ανάμεσα σε διάφορες συσκευές, ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει και τον ειδικό browser για πρόσβαση στο Ίντερνετ από συσκευές που χρησιμοποιούν Android και iOS, προκειμένου να συνεχίζετε το σερφάρισμα στην ταμπλέτα ή το smartphone σας ακριβώς από το σημείο που το είχατε αφήσει.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Axis είναι η ταχύτητα και ο διαδραστικός τρόπος παρουσίασης των αποτελεσμάτων, καθώς στο πεδίο όπου συμπληρώνετε αυτό που ψάχνετε, ανοίγει μια σειρά από παράθυρα για να δείτε την προεπισκόπηση των ιστοσελίδων που σας ενδιαφέρουν.

Το πρόγραμμα θυμάται ποιο είναι το tab που βλέπατε τελευταία και το παρουσιάζει στο αντίστοιχο πρόγραμμα του Axis σε άλλη συσκευή, έτσι ώστε να συνεχίσετε το ψάξιμο από εκεί που το είχατε αφήσει. Το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν από την Υαhoo για υπολογιστή, smartphones και tablets.

Πηγή: techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα