I-car ετοιμαζόταν να κατασκευάσει ο Steve Jobs...

Στοιχεία που δεν είχαν ακουστεί ποτέ πριν για τον Steve Jobs έφεραν στην δημοσιότητα ο J. Crew και o Mickey Drexler, CEO και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Apple αντίστοιχα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι το μεγάλο αφεντικό της εταιρείας είχε στα σχέδιά του να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο, εξοπλισμένο με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Στα

σχέδια του μεγάλου μάνατζερ της Apple ήταν να δημιουργήσει ένα φουτουριστικό αυτοκίνητο που θα έβγαινε σε κυκλοφορία και θα βοηθούσε ώστε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα του οδηγού μέσω της τεχνολογίας.

Ο πρώην CEO της γνωστής εταιρείας συχνά κατηγορούσε τους κατασκευαστές στις ΗΠΑ ότι πλέον δεν σχεδιάζουν αυτοκίνητα, αλλά προσπαθούν να απλώς να πουλήσουν τα ίδια αυτοκίνητα εδώ και χρόνια.

Το πως θα ήταν ένα αυτοκίνητο της Apple δεν θα μάθουμε ποτέ, καθώς ο Steve Jobs δεν κατάφερε να τελειώσει το σχεδιασμό του ιδανικού αυτοκινήτου, όπως ο ίδιος δήλωνε.

Όμως πρόλαβε και σχεδίασε μερικά άλλα οχήματα όπως ένα πολυτελές σούπερ γιοτ και ένα ιδιωτικό τζετ, ενώ ας μην ξεχνάμε την συνεισφορά του στα iMac, iPhone και iPad.

Οι εκπρόσωποι της Apple δήλωσαν ότι η εταιρεία θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της αγοράς και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πολύ πιθανό η εταιρεία να ετοιμάζει μια τηλεόραση στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα