Hyundai i20 2015: Αποκάλυψη τώρα!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.


Πλησιάζοντας την ημέρα που η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού θα ανοίξει τις πύλες της, όλο και περισσότερες από τις τετράτροχες προτάσεις που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα στους ευρωπαϊκούς δρόμους αποκαλύπτονται.

Σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων ανήκει και το νέο Hyundai i20. To δημοφιλές super mini της ελληνικής αγοράς βασίζεται

πλέον σε νέα πλατφόρμα, έχοντας να παρουσιάσει δυναμικότερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά αλλά και στοιχεία που μαρτυρούν την ωρίμανσή του στο πέρασμα του χρόνου.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα των εξωτερικών αλλά και των εσωτερικών διαστάσεων, καθώς η αύξηση του μεταξονίου κατά 4,5 εκατοστά υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Ειδικότερα, ο όγκος των 320 λίτρων του διαμερίσματος των αποσκευών το τοποθετεί στην κορυφή της κατηγορίας του και μια ανάσα από τις χωροταξικές «επιδόσεις» των μικρομεσαίων διαστάσεων hatchbacks.

Τα ποιοτικότερα χαρακτηριστικά του θαλάμου επιβατών αλλά και ο πλουσιότερος εξοπλισμός, σε επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, συμπληρώνουν την εικόνα, διαμορφώνοντας μια από τις κορυφαίες προτάσεις στην κατηγορία των super mini.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Hyundai i20 πρόκειται να ανακοινωθούν στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρεμιέρας του αυτοκινήτου στις 2 Οκτωβρίου.

Το άρθρο Hyundai i20 2015: Αποκάλυψη τώρα! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα