Hate Sex: Η φαντασίωση που αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κεφάλαιο Hate Sex

Το σεξ, μας λένε ήδη από όταν είμαστε μικροί, έχει σκοπό την απόλαυση ή την αναπαραγωγή.

Τη σπουδαία αυτή στιγμή της ερωτικής επαφής, υπάρχουν πολλά και έντονα συναισθήματα – δηλαδή, έτσι μας έχουν μάθει.

Ανάμεσα σε αυτά όμως τα πολύ έντονα, τρελά συναισθήματα είναι και το μίσος. Σίγουρα, όλοι έχουμε φαντασιωθεί την ερωτική πράξη με κάποιον που μας τη δίνει στα νεύρα, ή πιο απλά, τον «σιχαινόμαστε».

Πώς καταλήγει όμως ο εγκέφαλος να δίνει την εντολή να πέσεις στο κρεβάτι με κάποιον που μισείς;

Θυμίζει αυτοκαταστροφική τάση, αυτή είναι η πρώτη σκέψη.

Στην πραγματικότητα, οι χαρακτήρες με τα «σκοτεινά» στοιχεία που αρχικά μας δίνουν την εντύπωση ενός αντιπαθητικού, μας φαίνονται πιο ελκυστικοί.

Ο κυνισμός και η αντικοινωνική συμπεριφορά είναι πολύ ερεθιστικά στοιχεία, τουλάχιστον για τα άγρια ένστικτα του ανθρώπου.

Επίσης, αυτοί οι «σκοτεινοί» άνθρωποι έχουν την τάση να προσέχουν τον εαυτό τους.

Γιατί όμως επιθυμούμε την ερωτική επαφή μαζί τους αφού τους απεχθανόμαστε ή δεν μπορούμε να συνδεθούμε συναισθηματικά με ένα τέτοιο άτομο;

Σύμφωνα με ψυχολογικές έρευνες:

Όπως όταν αγαπάμε έναν άνθρωπο, έτσι και όταν τον μισούμε είναι διαρκώς στη σκέψη μας. Το γεγονός αυτό μπορεί να πυροδοτήσει σεξουαλικές σκέψεις.

Υπάρχει επίσης η περίπτωση να επιλέγουμε να κάνουμε σεξ με έναν άνθρωπο μικρής συναισθηματικής αξίας για εμάς, με απώτερο σκοπό να μην πληγωθούμε από κάποιον με τον οποίο θα έχουμε επενδύσει συναισθηματικά.

Ο κυριότερος λόγος όμως είναι ένας. Καθώς δεν έχουμε συναισθηματική σύνδεση μαζί τους, είμαστε πιο ελεύθεροι στον σεξουαλικό τομέα.

Αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε περισσότερο το σεξ και να ερχόμαστε σε οργασμό πιο εύκολα, αφού η συνεύρεση θα χαρακτηρίζεται από ένα πολύ άγριο πάθος, που κατά βάθος θέλουν όλοι να βιώσουν, έστω για ένα βράδυ.

Το άρθρο Hate Sex: Η φαντασίωση που αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα