Games!!!

Το 2011 μπορεί να χαρακτηριστεί ως χρονιά επανάστασης και καινοτομίες για την βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών παιχνιδιών, και ως μια χρονιά που χάραξε τον δρόμο για το μέλλον.

Του Αχιλλέα Ράπτη

Πολλοί μεγάλοι τίτλοι ήρθαν και έφυγαν, από αυτούς εμείς ξεχωρίσαμε τους 5 καλύτερους και σας τους παρουσιάζουμε, για να πάρετε μια ιδέα για δώρα τόσο για μικρούς όσο και για μεγαλύτερους φίλους.

5: Battlefield 3 (PC, Xbox 360,

PlayStation 3, iOS)

Το "Battlefield 3" αποτελεί την τελευταία δημιουργία της ΕΑ DICE στον τομέα των παιχνιδιών FPS (First Person Shooter). Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός στρατιώτη ειδικών δυνάμεων του Αμερικάνικου Ναυτικού με σκοπό την αντιμετώπιση των εχθρών στην Νέα Υόρκη, το Παρίσι, την Τεχεράνη και το Ιράκ. Για την επίτευξη του στόχου αυτού ο παίκτης έχει στην διάθεσή του μια τρομερή σειρά από όπλα καθώς μεγάλη ποικιλία από μαχητικά αεροσκάφη, ελικόπτερα, άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα περιπολίας, καθώς και άλλες επιλογές μεταφορών.

4: Total War - Shogun 2 (PC)

"Shogun 2" ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής της χρονιάς και όχι μόνο. Ο παίκτης μεταφέρεται στην Ιαπωνία του 16ου αιώνα. Οι προγραμματιστές της Developer Creative εργάστηκαν σκληρά για τον συγκεκριμένο τίτλο, για αυτό πέρασαν σχεδόν 11 χρόνια από τον πρώτο τίτλο της σειράς, και κατάφεραν να φτιάξουν ένα υπέροχο σενάριο και θεαματικά γραφικά που αλλάζουν ανάλογα με το πεδίο μάχης. Ο παίκτης αναλαμβάνει μια από τις εννέα διαφορετικές φυλές-φατρίες που κατοικούν στις επαρχίες της Ιαπωνίας με σκοπό, τι άλλο, από την κυριαρχία. Μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά όταν ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε φατρίας, τότε θα αρχίσει το πραγματικό νόημα του παιχνιδιού.

3: FIFA 12 (PC, Xbox 360, PlayStation 3, Mac OS X, PSP, iOS)

Η σειρά FIFA είναι η πιο δημοφιλής σειρά τίτλων της EA Sports και το FIFA 12 με τα ανταγωνιστικά σενάρια και τις ανανεώσεις των συλλόγων και των εθνικών ομάδων ήταν ένα από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια ποδοσφαίρου του έτους. Διαθέτει πολύ καλύτερα γραφικά (λόγω της νέας μηχανής, impact engine), συναρπαστικότερο gameplay και καλύτερο χειρισμό των παικτών. Mε την νέα τεχνολογία Precision Dribbling οι τρίπλες γίνονται ποιο ρεαλιστικές, ενώ με το Tactical Defending η υπεράσπιση της άμυνας γίνεται καλύτερη και ποιο ουσιαστική.

2. Call Of Duty: Modern Warfare 3

Το "Modern Warface 3" αποτελέι μέρος της σειράς τίτλων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία και αυτό το έχουν κατά νου οι σχεδιαστές του παιχνιδιού, για αυτό το λόγο και πάλι δεν ξέφυγαν πολύ από την επιτυχημένη αυτή συνταγή χωρίς όμως να απογοητεύσουν τα εκατομμύρια φίλων του τίτλου. Ο κόσμος βρίσκεται ουσιαστικά με το ένα πόδι στον Γ’ Παγκοσμίου Πόλεμο, με Ρωσία και Ηνωμένες Πολιτείες να εμπλέκονται σε εχθροπραξίες χωρίς προηγούμενο, καθώς ο ρωσικός στρατός έχει εισβάλει και κατέχει αμερικανικό έδαφος. Οι νέες δυνατότητες, οι νέοι ρόλοι, τα νέα όπλα, τα κινηματογραφικά γραφικά και οι καλο

Keywords
Τυχαία Θέματα