GNTM αποχώρηση 19/10: Εκπλήξεις και ανατροπές

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Γιώργος Καράβας κάλεσε τους συμμετέχοντες στο στούντιο για ένα ξεχωριστό beauty challenge και υποδέχθηκε την εκπρόσωπο της Dust+Cream Βάσια Μποζατζή. Τα μοντέλα πόζαραν στον φακό του Joey Leo και νικήτρια της δοκιμασίας αναδείχθηκε η Κυβέλη. Στη δοκιμασία αποχώρησης τα μοντέλα κλήθηκαν να επιστρατεύσουν τις υποκριτικές τους ικανότητες και να δώσουν πόζα, πρόζα και υπερβολή, μπροστά στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου.

Τα 15 επίδοξα μοντέλα, που έχουν απομείνει στο ριάλιτι, κλήθηκαν να αναβιώσουν τους ήρωες της «Δυναστείας», της διάσημης σαπουνόπερας που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση την περίοδο 1981 – 1989.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Αργύρη Αγγέλου, που προσπάθησαν να βοηθήσουν υποκριτικά τα επίδοξα μοντέλα στο «δράμα» της σαπουνόπερας. Οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν μαζί με τα μοντέλα, τα οποία έπρεπε να φτάσουν στην υπερβολή για να πετύχουν το ζητούμενο. Η δοκιμασία για κάποιους αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητική γιατί έχαναν τα λόγια τους και δεν μπορούσαν να συντονιστούν ενώ  άλλοι έλαμψαν και ξεχώρισαν.

Αποχώρηση με ανατροπές

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους. Τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν η Αγάπη κι ο Ντίνος, όμως την «φωτογραφία της βδομάδας» πήρε ο Ντίνος, ο οποίος θα έχει avantage και disavantage στην επόμενη δοκιμασία. Αντιθέτως, οι Θάνος, Θοδωρής και Άννα είχαν τις χειρότερες λήψεις και έτσι τέθηκαν σε ψηφοφορία από τους συμπαίκτες τους. Με την ψηφοφορία των παικτών όμως, υπήρξε ισοψηφία με τον Θάνο και τον Θοδωρή, ενώ η Άννα δεν πήρε καμία ψήφο. Στη συνέχεια, η Ισμήνη Παπαβασιλείου ανακοίνωσε ότι δεν θα «σωθεί» κανείς και ότι οι κριτές θα αποφασίσουν ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει. Ο παίκτης που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το δημοφιλές ριάλιτι ήταν ο Θοδωρής Τσαρούχας.

Το trailer του 14ου επεισοδίου

Αυτό είναι το trailer του 14ου επεισοδίου του 4ου κύκλου του Greece’s Next Top Model που θα προβληθεί τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021:

Keywords
Τυχαία Θέματα