GNTM 3 ημιτελικός: Η απουσία του Μπράτη και η ανατροπή με τους παίκτες

GNTM 3 ημιτελικός: Ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 πλησιάζει. Μετά από μακρα διαδικασία, επιστροφές παικτών, κόντρες, δύσκολες φωτογραφίσεις και έρωτες φτάνουμε προς το τέλος. Τη Δευτέρα, θα παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό ανάμεσα στους 5 παίκτες που έχουν μείνει. Ηρακλής, Παρασκευή, Ανδρέας, Αιμιλιάνο και Έντουαρντ διεκδικούν μια θέση στο μεγάλο τελικό. Υπενθυμίζεται πως ο τελικός θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου και εκεί οι κριτές θα ανακοινώσουν το επόμενο top model της Ελλάδας.

Βέβαια αν πάρουμε ως παράδειγμα τα περσινά τελικά αποτελέσματα, δεν θα μας φανεί παράξενο, αν και φέτος πέσει το σύστημα και δούμε 2-3 νικητές.

Στα του ημιτελικού, οι παίκτες θα κληθούν στη δοκιμασία της Δευτέρας να δώσουν τον καλύτερό τους ευατό. Μάλιστα στο trailer που έδωσε το σταρ βλέπουμε κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσε πως στον μεγάλο τελικό θα βρεθούν τέσσερις παίκτες αντί για τρεις που ήταν στους προηγούμενους κύκλους. Μία ακόμη έκπληξη θα είναι η απουσία του κριτή Άγγελου Μπράτη, ο οποίος όμως θα εμφανιστεί μέσω Skype.

Ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει και ποιοι τέσσερις θα περάσουν στον τελικό;

Keywords
Τυχαία Θέματα