Freddie Mercury: Πόσο κοστίζει το ακίνητο του τραγουδιστή

Ο Freddie Mercury, γεννημένος με το όνομα Φαρόχ Μπουλσάρα, θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους και πιο χαρισματικούς τραγουδιστές όλων των εποχών. Έμεινε χαραγμένος στη μνήμη των θαυμαστών του, λόγω της φανταχτερής περσόνας του επί σκηνής αλλά και των τεσσάρων οκτάβων εύρους φωνής του. Ο σταρ των Queen

πέθανε πριν τριάντα χρόνια, στο ακίνητό του, στο Λονδίνο, του οποίου την κυριότητα απέκτησε η πρώην σύντροφός του, Mary Austin, που διαθέτει και την κυριότητα της διαθήκης του γενικότερα. Το Garden Lodge, λοιπόν, είχε καταστεί ιερό για τους θαυμαστές του τραγουδιστή από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αφήναν εκεί μηνύματα μετά τον θάνατό του. Σήμερα, η αξία του ακινήτου έχει αυξηθεί κατά εξήντα φορές από όταν το είχε αγοράσει ο Mercury, γύρω στις 500.000 λίρες μετρητά, το 1985. Έτσι, η Austin το έβγαλε προς πώληση, χωρίς ωστόσο, να γνωστοποιούνται οι κατόψεις του σπιτιού, παρά μόνο ένα τμήμα της εισόδου και και μία τραπεζαρία, με κίτρινους τοίχους και παραδοσιακά έπιπλα.

Αυτό συνέβη σκοπίμως, από το μεσιτικό Knight Frank, που ανέλαβε την διαχείριση της έπαυλης, καθώς αποφάσισε να μην δημοσιεύσει διαφήμιση του σπιτιού, ώστε να αποτρέψει όσους δεν έχουν τα χρήματα να «ενοχλούν», για να μάθουν το κόστος. Δεδομένου ωστόσο, ότι το Λονδίνο έχει φιλοξενήσει τα σπίτια πλείστων διασήμων, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι αντίστοιχα και η έπαυλη του Mercury αντικατοπτρίζει στο μέγιστο το στυλ και την λαμπερή προσωπικότητα που διέκριναν τον πασίγνωστο τραγουδιστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Freddie Mercury, Πόσο,Freddie Mercury, poso