Eurovision 2020 Κύπρος τραγούδι: Sandro Nicolas ο εκλεκτός – Ο τίτλος του κομματιού

Eurovision 2020 Κύπρος τραγούδι: Όλα έτοιμα για τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision. Οι Κύπριοι στέλνουν τον Sandro Nicolas, το τραγούδι του οποίου λέγεται «Running». Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο καλλιτέχνης που θα το ερμηνεύσει. Συγκεκριμένα, ο Sandro ανέβασε στον προσωπικό

του λογαριασμό στο Instagram τον τίτλο του τραγουδιού που θα παρουσιάσει στη σκηνή του Ρότερνταμ. «Και συνεχίζω να τρέχω μακριά. Μείνετε συντονισμένοι» έγραψε χαρακτηριστικά ο νεαρός τραγουδιστής. Το προηγούμενο Σάββατο, το ΡΙΚ ανακοίνωσε επίσημα πως ο αυστραλιανής καταγωγής Alfie Arcuri είναι ο βασικός συντελεστής της συνθετικής ομάδας του «Running» το οποίο επιλέχθηκε να ερμηνεύσει ο Sandro στη Eurovision 2020.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και τη σκηνική παρουσία της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2020, έχει αναλάβει ο αυστριακός σκηνοθέτης Marvin Dietmann ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χορογράφους και σκηνοθέτες. Υπενθυμίζουμε ότι η Κύπρος κληρώθηκε να διαγωνισθεί στον 1ο Ημιτελικό της Eurovision 2020 (12 Μαΐου 2020), ενώ πρόκειται να εμφανισθεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 9-17). Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Supergirl».

Eurovision 2020 Κύπρος: Ποιος είναι ο Sandro Nicolas

Γεννημένος στο Heinsberg της Γερμανίας το 1996 από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, ο Alessandro Rütten – όπως είναι το πραγματικό του όνομα – έδειξε από μικρός τον δρόμο που θα ακολουθήσει! Ξεκίνησε από νωρίς μαθήματα drums και κιθάρας ενώ στα 15 του άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια. Η μουσική, όπως συχνά δηλώνει, ήταν ανέκαθεν η ευκαιρία του να ξεφεύγει από τον ντροπαλό χαρακτήρα του! Το 2018 έλαβε μέρος στο δημοφιλές talent show «The Voice» στη Γερμανία και κατάφερε να φτάσει μέχρι τις Ημιτελικές φάσεις κάνοντας το κοινό να τον αγαπήσει ιδιαίτερα.

Όπως αναφέρει ο ogaegreece.com, η αδυναμία του για την Ελλάδα είναι τεράστια καθώς μιλά άπταιστα ελληνικά ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται την χώρα μας για διακοπές κυρίως τη περίοδο των Χριστουγέννων που τόσο ο ίδιος αγαπά και ξεχωρίζει. Τον Αύγουστο του 2019 συμμετείχε στο New Wave Festival στο Sochi της Ρωσίας εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ! Εκεί ήταν όπου ξεκίνησε να συστήνεται με το καλλιτεχνικό του όνομα Sandro Nicolas!

Keywords
Τυχαία Θέματα