El Mundo: Ο Νεϊμάρ κόστισε στην Μπαρτσελόνα 95 εκ. ευρώ

Σε διάψευση των δηλώσεων του προέδρου της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ, σχετικά με το κόστος της μεταγραφής του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ Νεϊμάρ προέβη η El Mundo σήμερα, Δευτέρα, υποστηρίζοντας, πως οι Μπλαουγκράνα διέθεσαν 95 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του βραζιλιάνου επιθετικού και όχι 57 εκατ. € όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Η ισπανική εφημερίδα τονίζει πως ο Ροσέλ πλήρωσε στην πραγματικότητα συνολικά 95 εκατ. €, σε μία περίπλοκη συμφωνία για τον 21χρονο άσο, η οποία περιλάμβανε όχι

μόνο τη Σάντος, αλλά και μία εταιρεία, η οποία κατείχε μέρος των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ, καθώς και τον πατέρα του παίκτη, ο οποίος ενεργούσε ως ατζέντης του.

Η El Mundo υπογραμμίζει ότι είχε πρόσβαση σε έγγραφα, τα οποία ο Ροσέλ κατέθεσε στον δικαστή Πάμπλο Ρουθ, ο οποίος ερευνά την εν λόγω συμφωνία, καθώς ένα μέλος του συλλόγου της Μπαρτσελόνα προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, ισχυριζόμενο πως ο Ροσέλ δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής για τη μεταγραφή.

Ο Ρουθ δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την ετυμηγορία του και δεν έχει αποφασίσει εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του προέδρου της Μπαρτσελόνα. O Ροσέλ πάντως, σε συνέντευξη Τύπου, απόψε, επανέλαβε ότι η μεταγραφή του Νεϊμάρ κόστισε 57,1 εκ. ευρώ και ζήτησε δημόσια από τον δικαστή Ρουθ να τον καλέσει να καταθέσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα