Disney: Ξανά στη μεγάλη οθόνη τα αξέχαστα Λιοντάρια

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η σκηνή που ο μικρός Σίμπα προσπαθεί να ξυπνήσει τον πατέρα του Μουφάσα που έχει πέσει νεκρός από τον κακό Όσκαρ, ανατρίχιασε ακόμη και τους πιο σκληρούς θεατές και έκανε όλους τους υπόλοιπους να κλαίμε μέσα στις αίθουσες των κινηματογράφων. Η διάθεση του να εκδικηθεί το θείο του αλλά και η αγάπη που βρήκε στο πρόσωπο της Νάλα έχουν μείνει ακόμη στις καρδιές μας. Η συγκλονιστική ταινία

«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» επηρεασμένη από το μυθιστόρημα Άμλετ του Σαίξπηρ μεταφέρεται σε live– action ταινία ανακοίνωσε η Disney προσφέροντας μεγάλη χαρά στους φανατικούς.

Η νέα ταινία ακολουθεί τεχνολογικά τη μορφή του The Jungle Book (Το Βιβλίο της Ζούγκλας) που βγήκε στις αίθουσες τον Απρίλιο και απέφερε στα ταμεία εισπράξεις 965,8 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Η σκηνοθεσία είναι στα χέρια του ταλαντούχου Τζον Φαβρό που σκηνοθέτησε τις επιτυχημένες ταινίες Iron Man, Iron Man 2, Chef και το Zathura , υπήρξε όμως και παραγωγός των Avengers και Iron Man 3.

Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» έχει αφήσει ιστορία στο χώρο του κινηματογράφου και αναμφισβήτητα είναι μια ταινία που κέρδισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων με τα «μηνύματα» της. Είναι πολυβραβευμένη ενώ το διαχρονικό τραγούδι Can You Feel The Love Tonight των Έλτον Τζον και Τιμ Ράις βραβεύτηκε με Όσκαρ πρωτότυπου τραγουδιού.

Να σημειωθεί πως η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 15 Ιουνίου 1994, αποσπώντας θετικές κριτικές, που επαινούσαν την ταινία για τη μουσική της, την ιστορία της και το σχεδιασμό της. Τελείωσε τις προβολές της ως η μεγαλύτερη σε εισπρακτικότητα ταινία του 1994 και δεύτερη σε εισπραξιμότητα όλων των εποχών. Είναι σχεδόν σίγουρο πως και αυτή τη φορά θα μείνουμε καταγοητευμένοι.

Το άρθρο Disney: Ξανά στη μεγάλη οθόνη τα αξέχαστα Λιοντάρια εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα