Demi Lovato ντοκιμαντέρ: Οι σκηνές που δεν θα προβληθούν

Η Demi Lovato μαγνητοσκόπησε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της στο οποίο μάλιστα η ίδια μοιράστηκε και την περίοδο που ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά. Όπως είναι λογικό οι σκηνές αυτές δεν θα προβληθούν, παρόλο που είχαν ήδη γυριστεί. Συγκεκριμένα η αποκάλυψη αυτή ήρθε με το τέταρτο μέρος του ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί στο Youtube, με τίτλο «Dancing With The Devil».

Μάλιστα πηγές της παραγωγής αναφέρουν πως: «Είναι δύσκολο γιατί γυρίσαμε ένα ολόκληρο

ντοκιμαντέρ που δεν θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας». Στο βίντεο αυτό σύμφωνα με το “Mirror” η Demi Lovato θα εμφανιζόταν χαρούμενη με την περιοδεία της και θα ένιωθε ξανά παιδί. Ωστόσο, σε ένα άλλο κλιπ, η Demi ακούγεται να λέει ότι «εργαζόταν και προσπαθούσε να είναι ελεύθερη για 13 χρόνια».

Έπειτα στο τέλος ενός αποσπάσματος η Demi Lovato δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα ήθελε να δείξει στον κόσμο «την κορυφή του παγόβουνου». Παρόλα αυτά σε μία περιοδεία της η τραγουδίστρια σόκαρε τον κόσμο αφού βρέθηκε αναίσθητη μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης στις 24 Ιουλίου 2018. Η ίδια παραδέχτηκε ότι προσπαθούσε να κρατήσει τον έλεγχο, αλλά οι εθιστικές της τάσεις δεν την άφηναν. Έτσι αποφασίστηκε οι σκηνές αυτές να μην προβληθούν στο κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα