Deal Μαρινάκη-Χατζηνικολάου! Επιστρέφει ο «κυρίαρχος των 8»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια που είχαν προκύψει στις συζητήσεις μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Νίκου Χατζηνικολάου, σύμφωνα με τις διαρροές από τον Πειραιά όπου εργάζεται εντατικά το επιτελείο του νέου καναλιού του εφοπλιστή.

Οι δυο πλευρές βαδίζουν προς την τελική συμφωνία και τις… υπογραφές, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του enimerosi24.gr.

Ιδιαίτερα σημαντικές αποδείχτηκαν

οι τελευταίες δυο ημέρες καθώς φαίνεται ότι καλύφθηκε η απόσταση που χώριζε τα δυο μέρη.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μιλούσαν για την επικείμενη συμφωνία από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μιχαλέλης δημοσιοποιούσε στα social media την αποχώρηση του από τη διεύθυνση της «Real news» για να αναλάβει τη διεύθυνση ειδήσεων στον νέο τηλεοπτικό σταθμό.

Το καλό κλίμα για την υλοποίηση του deal Χατζηνικολάου – Μαρινάκη φέρεται να επισφραγίστηκε και με την παρουσία του εκδότη σε γεύμα εργασίας Παππά – Μαρινάκη.

Αλλαγή τηλεοπτικών δεδομένων

Το περιεχόμενο και οι λεπτομέρειες που αφορούν στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δύσκολα θα γίνουν γνωστά. Ωστόσο, η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στην παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων αναμένεται να προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στον ανταγωνισμό ανατρέποντας τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.

Με την ένταξη του Νίκου Χατζηνικολάου στο δυναμικό του νέου καναλιού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιδιώκει να προσδώσει γόητρο και κύρος στον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό, καθιστώντας τον αμέσως υπολογίσιμη δύναμη στην ενημέρωση. Ταυτόχρονα η μεγάλη δημοφιλία του δημοσιογράφου και η γνώριμη τηλεοπτική του περσόνα, προσφέρουν στο κανάλι ταυτότητα και αναγνωρισιμότητα.

Δυο στοιχεία απαραίτητα για την κυριαρχία στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

Το άρθρο Deal Μαρινάκη-Χατζηνικολάου! Επιστρέφει ο «κυρίαρχος των 8» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα