Crocs στη ζέστη: Το viral βίντεο στο TikTok

Μια γυναίκα στο TikTok γίνεται viral επειδή έκανε το «αρχάριο λάθος» να αφήσει τα Crocs της σε ένα ζεστό αυτοκίνητο. Στο βίντεο που δημοσίευσε η Cecilia, το οποίο ανέβηκε την Κυριακή και έχει ήδη 844.500 προβολές, ισχυρίστηκε ότι το ολοκαίνουργιο ζευγάρι Crocs της «συρρικνώθηκε ανομοιόμορφα» λόγω της ζέστης. Απογοητευμένη, έδειξε στους τηλεθεατές τα μαύρα παπούτσια της που έχουν ακόμα πάνω την ετικέτα, με το δεξί να είναι εμφανώς μικρότερο από το αριστερό. Αστειευόμενη, η Cecilia έκανε

tag την εταιρεία παπουτσιών γράφοντας στη λεζάντα του βίντεο «@crocs θέλετε να με φτιάξετε;»

H Cecilia φαίνεται πως δεν ήταν το μόνο άτομο που έμαθε πρόσφατα ότι τα διάσημα παπούτσια που φτιάχνονται από το βιώσιμο βιολογικό υλικό croslite δεν τα πάνε καλά με τη ζέστη. «ΤΟ ΗΞΕΡΑ ότι τα δικά μου συρρικνώθηκαν και κανείς δεν με πίστευε», ισχυρίστηκε ένα άτομο. «Ποτέ δεν έχω ξανατρέξει τόσο γρήγορα στο αυτοκίνητό μου», σχολίασε μια άλλη ενώ ένας χρήστης έγραψε χιουμοριστικά «Μπορεί να αφήσω τα δικά μου στο αυτοκίνητο γιατί είναι πολύ μεγάλα».

Ωστόσο, η ενότητα FAQ (συχνών ερωτήσεων) στην ιστοσελίδα της Crocs προειδοποιεί τους χρήστες: «Η έκθεση σε υπερβολική ζέστη, ήλιο, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων ή ζεστά αυτοκίνητα μπορεί να προκαλέσει συρρίκνωση των παπουτσιών».

Ένας χρήστης του online forum WikiHow που βρέθηκε στην ίδια θέση ισχυρίστηκε ότι μπορεί κανείς να «ξεσυρρικνώσει» τα Crocs του τοποθετώντας τα σε βραστό νερό, βάζοντάς τα στο στεγνωτήριο ή χρησιμοποιώντας σεσουάρ μαλλιών.

@literallycecilia @Crocs ♬ Blicky – Fresh X Reckless

Keywords
Τυχαία Θέματα