Christiano Ronaldo selfie: Δείτε το νέο του look

Christiano Ronaldo selfie: Ο άσος της Juventus είναι αρκετά διαδραστικός με τους ακολούθους του (οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελούν ένα τεράστιο κράτος αφού μιλάμε για έναν πληθυσμό της τάξεως των 220 εκατομμυρίων ανθρώπων ) και ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες με οικογενειακές του στιγμές, τα παιδιά του και τη σύντροφό του. Αυτή τη φορά όμως, θέλησε να μοιραστεί με τους followers του μια selfie του στην οποία έχει ένα νέο χτένισμα στα μαλλιά του και ρωτάει αν εγκρίνεται

ή όχι από το κοινό. Στη διάρκεια της καραντίνας είχε ανεβάσει ένα βίντεο, στο οποίο τον κούρευε με μηχανή η σύντροφός του Τζωρτζίνα, για να περάσει το μήνυμα του #staysafe. Tώρα από ότι καταλάβαμε αφήνει φράντζα.

γράφει η Έλενα Φάκου

Christiano Ronaldo selfie: Η σχέση του με την μόδα και το δικό του brand ρούχων και αξεσουάρ

Ο Cristiano προσέχει πολύ την εμφάνισή του και έχει καλή σχέση με τη μόδα. Λανσάρει δική του σειρά ρούχων και αξεσουάρ ενώ ποζάρει γι αυτά ο ίδιος αλλά και ο μεγάλος του γιος. Σε παλαιότερες φωτογραφίες ο Ronaldo είχε κάποιες ατέλειες πάνω του, αλλά τις διόρθωσε και έτσι η εικόνα του βελτιώθηκε κατά πολύ. Πιο συγκεκριμένα, μια εμφανής αλλαγή είναι ότι διόρθωσε την οδοντοστοιχία του και απέκτησε ωραίο χαμόγελο. Αυτή τη φορά λοιπόν, ο CR ποζάρει με σοβαρό ύφος και τα μαλλιά του σπαστά φορώντας στο αυτί του όχι τα signature μαργαριταρένια σκουλαρίκια του, αλλά ένα κρίκο και ζητά από τους ακολούθους του να σχολιάσουν το νέο του hair look.

 Ποια είναι τελικά η γνώμη του κοινού; Προτιμά τον Ronaldo με σπαστά μαλλιά ή ίσια;

Οπωσδήποτε δεν μπορεί κανείς να διαβάσει σχεδόν 200 000 σχόλια, αλλά κάνοντας ένα μικρό scroll θα δει ότι από κάποιους είναι ‘ναι’ από κάποιους είναι ‘όχι’ και κάποιοι άλλοι αναφέρονται στην ιδιότητά του ως ποδοσφαιριστή και δεν τους ενδιαφέρουν τα κυματιστά μαλλιά του: αυτοί μάλλον είναι που θέλουν να σκοράρει κι ας ανεβάσει και μοϊκάνα. Πάντως μέχρι στιγμής τουλάχιστον το μαλλί του έχει εγκριθεί από περίπου 11 εκατομμύρια κόσμο, σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα θα μπορούσε να πει κανείς.

Δείτε ακόμαΤι πρέπει να φας μετά το σεξ για να το ξανακάνειςΑυτά τα τρία ζώδια είναι πρόβλημα να τα έχει ο προϊσταμένους σουΔέκα σημάδια ότι πρέπει να παντρευτείς τη γυναίκα με την οποία έχεις σχέση
Keywords
Τυχαία Θέματα