Block του Instagram στον λογαριασμό του Αυστραλού «Χιου Χέφνερ»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην απόφαση να διαγράψει τον λογαριασμό του Αυστραλού «Χιου Χέφνερ» (όπως τον αποκαλούν τα μέσα) προχώρησε το Instagram, εξαιτίας του ακατάλληλου περιεχομένου της, και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση.

«Η εξέλιξη αυτή είναι άκρως επιζήμια για εμάς αφού ετοιμαζόμασταν να χρησιμοποιήσουμε τον λογαριασμό για τη νέα μας καμπάνια μάρκετινγκ», είπε στη Daily Mail

η διαχειρίστρια του πετυχημένου λογαριασμού, ο οποίος ωστόσο εδώ και μήνες «φλέρταρε» επικίνδυνα με την πορνογραφία. Η ίδια κατηγορεί το Instagram για διακρίσεις σε βάρος του εργοδότη της, αφού όπως λέει «υπάρχουν λογαριασμοί με πολύ πιο ακραίο περιεχόμενο εκεί έξω».

Το Candy Shop Mansion είναι το σπίτι του μεγιστάνα του καπνού Travers Beynon, που φιλοξενεί κατά καιρούς οργιώδη πάρτι με ολόγυμνες καλλονές, ναρκωτικά και άφθονο αλκοόλ. Οι καλεσμένοι αυτών των πάρτι επιλέγονται ένας προς έναν από τον ίδιο τον Travers, ο οποίος συχνά ζητά αμφιλεγόμενα… ανταλλάγματα για να εξασφαλίσει στους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες την πολυπόθητη πρόσκληση.

Πρόσφατα, στη συγκεκριμένη σελίδα έκαναν την εμφάνισή τους φωτογραφίες με ημίγυμνα κορίτσια που είχαν… μαρκαρισμένα τα οπίσθιά τους με το λογότυπο Freechoice (η φίρμα της καπνοβιομηχανίας του Candyman).

Πολλοί επέκριναν στα σχόλια των φωτογραφιών τον 44χρονο λέγοντας ότι είναι ανήθικο να «σημαδεύει» τις γυναίκες που του ανήκουν λες και είναι ζώα. Ο 44χρονος μεγιστάνας, που στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μοντέλο και ποδοσφαιριστής και έχει κληρονομήσει μια περιουσία εκατομμυρίων από τους γονείς του, έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι γυναίκες που εμφανίζονται στις φωτογραφίες έκαναν με δική τους πρωτοβουλία το τατουάζ, στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού που διοργάνωσε ο ίδιος.

Το άρθρο Block του Instagram στον λογαριασμό του Αυστραλού «Χιου Χέφνερ» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα